شناسهٔ خبر: 11855603 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اسکان بیش از 961 هزار گردشگر و مسافر نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد

‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از اسکان بیش از 961 هزار گردشگر و مسافر نوروزی در این استان خبرداد.

صاحب‌خبر -

‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از اسکان بیش از 961 هزار گردشگر و مسافر نوروزی در این استان خبرداد.

"محمود باقری" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد افزود: از 27 اسفند تا چهارشنبه، یازدهم فروردین ماه امسال 961 هزار و 289 مسافر نوروزی در اقامتگاه‌ها و مدارس، هتل‌ها، مهمانپذیرها و خانه مسافرهای استان کهگیلویه و بویراحمد اسکان یافتند.

وی بیان کرد: در روز چهارشنبه، یازدهم فروردین ماه 89 هزار و 520 نفر گردشگر و مسافر نوروزی در این استان اسکان یافتند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بیشترین اسکان مربوط به شهرستان گچساران با 23هزار و 436 نفر مسافر نوروزی بوده است.

باقری تصریح کرد: در روز چهارشنبه، یازدهم فروردین ماه امسال 246 هزار و 450 نفر از جاذبه‌های گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد اعم از طبیعی، فرهنگی و تاریخی بازدید کرده‌اند.

‌وی اضافه کرد: در این روز حرم بی بی حکیمه(س) خواهر امام رضا(ع) در گچساران با 18 هزار نفر، چشمه بلقیس چرام با 13‌ و 500 نفر، طبیعت سرفاریاب با 9000 نفر و بافت تاریخی دهدشت 7500 نفر بیشترین پذیرش گردشگر و مسافر را داشتند.

انتهای پیام