شناسهٔ خبر: 11855321 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

بازدید 36 هزار نفر گردشگر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی رومشکان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان از بازدید بالغ بر 36 هزار نفر از جاذبه‎های تاریخی، طبیعی و مذهبی شهرستان رومشگان تا دهم فروردین خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، غلامرضا سلیمانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 36 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری رومشکان دیدن کردند،اظهار کرد: شهرستان رومشگان با آب و هوای مطبوع و گرمسیری خود در ایام نوروز پذیرای گردشگران و مسافران متعددی بوده است.

وی افزود: تا دهم فروردین بیش از 7 هزار نفر اقامت در شهرستان رومشگان در سامانه ثبت آمار گردشگران در استان به ثبت رسیده است.

سلیمانی اضافه کرد: طبق آمار ارائه شده از سوی نمایندگی شهرستان رومشگان از آغاز تعطیلات نوروز تا دهم فروردین 1395 بیش از 36 هزار نفر از جاذبه‎های تاریخی، طبیعی و مذهبی این شهرستان بازدید کرده‎اند.

وی با اشاره به اقامت مسافران نوروزی در مهمانسراها، ادارات و سالن‌های ورزشی این شهرستان عنوان کرد: همچنین حدود ۷۰۰ تخته چادر نیز با همکاری هلال احمر در سطح شهرستان رومشکان و مناطق اسکان برپا شده که در اختیار گردشگران قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: اقلام تبلیغاتی متعددی از جمله نقشه راهنمای گردشگری، کتابچه و بروشور معرفی آثار تاریخی و طبیعی رومشگان به صورت رایگان در اختیار مسافران نوروزی قرار داده می‌شود.