شناسهٔ خبر: 11826039 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنو | لینک خبر

ریزش سنگ 5 نفر را در هراز مصدوم کرد

صاحب‌خبر -
روز نو :
سخنگوی اورژانس مازندران گفت: ریزش سنگ بر روی خودرو در منطقه زیارباغ پلور اتفاق افتاد و موجب مصدومیت یک زن 26 ساله در درون خودروی سمند شد.

«ذکریا اشکپور» اظهار کرد: عصر یکشنبه 8 فروردین ساعت 18 ریزش سنگ از کوه در جاده هراز بر روی یک خودرو به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد.

وی افزود: ریزش سنگ بر روی خودرو در منطقه زیارباغ پلور اتفاق افتاد و موجب مصدومیت یک زن 26 ساله در درون خودروی سمند شد.

اشکپور با بیان این‌که پس ازاطلاع، همکاران پایگاه اورژانس پلور به منطقه اعزام شدند، تصریح کرد: مصدوم این حادثه که دچار آسیب‌های شدید به قسمت‌های مختلف بدن شده بود پس از اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان سوم شعبان دماوند منتقل شدند.

سخنگوی اورژانس مازندران یادآور شد: از صبح یکشنبه تاکنون 5 نفر بر اثر ریزش سنگ از کوه در جاده هراز آسیب دیدند.

برچسب‌ها: