شناسهٔ خبر: 11825207 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر کل میراث فرهنگی زنجان:

۴۴ هزار بازدید از مراکز تاریخی زنجان صورت گرفت

زنجان- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: از بیست و هفتم اسفند تا هشتم فروردین ماه بیش از ۴۴ هزار و ۴۹۳ مورد بازدید از مراکز تاریخی استان زنجان انجام شده است.

صاحب‌خبر -

یحیی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از بیست و هفتم اسفند تاهشتم فروردین ماه بیش از  ۴۴ هزار و ۴۹۳ مورد بازدید از مراکز تاریخی انجام شده است. 

وی اظهار کرد: در این راستا گنبد سلطانیه با ۱۷ هزار و ۸۵۰ مورد صدر نشین است و موزه رختشوخانه هم با ۸ هزار و ۳۵۰ مورد بازدید دومین رتبه بازدید ها را به خود اختصاص داده است. 

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: بازدید از اماکن تاریخی استان زنجان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹ درصد افزایش دارد.

رحمتی تاکید کرد: خوشبختانه در پیک اول سفرهای نوروزی بازدید از مراکز تاریخی استان زنجان رشد خوبی داشته است.

وی گفت: طی چند سال گذشته ورود گردشگر به استان زنجان بسیار مطلوب بوده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان یادآور شد: از ۲۷ اسفند سال گذشته تا هشتم فروردین ماه از سوی ستاد خدمات سفر ۲۹۸ مورد نظارت انجام و ۲۳ مورد تذکر داده شده است. 

رحمتی گفت: تاکنون هیچ شکایتی به ستاد خدمات سفر نرسیده است.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه بازار زنجان در پیک اول سفرهای نوروزی باز نبود ولی نمایشگاه و فروشگاههای صنایع دستی در استان فروش خوبی داشتند.