شناسهٔ خبر: 11824982 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند خبر داد؛

حضور دو پزشک داوطلب در پایگاه‌های جاده‌ای هلال احمر در دماوند

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند از حضور دو پزشک داوطلب در پایگاه‌های جاده‌ای جمعیت هلال احمر این شهرستان و ارائه خدمات به مسافران نوروزی در طول شبانه‌روز خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حمید فرهادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تاروداظهار کرد: در طرح نوروزی سال ۹۵ از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تاکنون دو پزشک داوطلب در پایگاه‌های جاده‌ای هلال احمر این شهرستان واقع در آبعلی و چناران مستقر هستند که به مسافران نوروزی خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.

وی افزود: اکثر مراجعه کننده‌ها به پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای به صورت سرپایی مداوا می‌شوند که اگر موردی هم نیاز به مراقبت داشته باشد توسط آمبولانس‌های پایگاه امداد و نجات به مراکز بهداشتی و درمانی اعزام می‌شوند که بیشترین خدمات ارائه شده کمک‌های اولیه از قبیل فشار خون، کنترل قند خون و استفاده از داروهای مسکن بوده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند با بیان اینکه علاوه بر ارائه خدمات درمانی در این دو پایگاه آبعلی و چناران،در ابتدای ورودی شهر دماوند نیز پایگاه امداد و نجات جوانان جمعیت هلال احمر این شهرستان نیز در طول

شبانه‌روز مستقر می‌باشد، خاطرنشان کرد: در این پایگاه‌ها نیز تست فشار خون و قندخون گرفته می‌شود و بیشترین مورد مصرفی مسافران نوروزی استفاده از داروهای مسکن به‌خصوص استامینوفن و گرفتن فشار خون بوده است که بیشترین مورد ثبت شده در لیست مراجعه کننده و دریافت خدمات درمانی می‌باشد.

فرهادی ادامه داد: طرح خدمات درمانی رایگان و حضور پزشک داوطلب در پایگاه‌های جاده‌ای هلال احمر تا ۱۵فروردین سال جاری ادامه دارد.

وی گفت: در اجرای طرح نوروزی سال ۹۵ جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند با ۲۵ نفر نیرو و هشت نفر دستگاه خودرو در طول شبانه‌روز خدماتی را به مسافران نوروزی ارائه می‌دهند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند تصریح کرد: همچنین سه دستگاه آمبولانس،دو دستگاه ست نجات و سه دستگاه خودروی عملیاتی در جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند آماده خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی می‌باشد.

انتهای پیام/گ