شناسهٔ خبر: 11817226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دبیر ستاد طرح آرامش بهاری استان قزوین مطرح کرد

بازرسی مستمر ستاد اجرایی طرح آرامش بهاری قزوین از خیمه‌های معرفت

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سعید رحیمی بعدازظهر امروز در جلسه ستاد نوروزی طرح آرامش بهاری اوقاف و امور خیریه شهرستان البرز از فعالیت مستمر ستاد اجرای این طرح خبر داد و اظهار کرد: فعالیت مستمر و مداوم این ستاد اجرایی در شهرستان‌های استان قزوین از 25 اسفند آغاز شده است و تا 15 فروردین ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بیش از 30 خیمه معرفت در امامزادگان استان قزوین برپا شده است، افزود: این خیمه‌ها دارای محتوا و مضامین اسلامی و مذهبی است و زائران و مسافران را در این بازدیدها به ترویج فرهنگ وقف ترغیب می‌کند.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با بیان اینکه هیئت بازرسان طرح آرامش بهاری 95 در چند اکیپ فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: این هیئت در قالب چند اکیپ از 28 اسفند سال 94 کار خود را آغاز کرده است و در هفته نخست سال 95 با حضور رئیس ستاد مرکزی آرامش بهاری و مدیرکل اوقاف و امور خیریه این استان به صورت محسوس اقدام به بازرسی کرده و در هفته جاری در ادامه این روند همین اعضا و بدون حضور رؤسای ادارات به صورت نامحسوس فعالیت می‌کنند.

رحیمی مطرح کرد: طرح آرامش بهاری 95 در قالب چند تیم نظارتی و بازرسی با حضور معاون توسعه و منابع، سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی، مسئولان حراست، بازرسی و روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین به همراه رئیس اداره شهرستان مورد بازدید قرار می‌گیرد.

این مسئول بر استمرار خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی طرح آرامش بهاری استان قزوین تأکید کرد و گفت: این خدمت‌رسانی باید تا پایان طرح آرامش بهاری ادامه داشته باشد.

دبیر ستاد نوروزی طرح آرامش بهاری استان قزوین در خصوص اهداف بازرسی‌ها عنوان کرد: به منظور ارتقای سطح خدمات‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی بازدید و بازرسی از امامزادگان و بقاع متبرکه مجری طرح آرامش بهاری در این استان برگزار و در حال برگزاری است.

رحیمی یادآور شد: تاکنون بیش از چند دوره بازدید در سطح بیش از 90 امامزاده و بقعه متبرکه مجری طرح آرامش بهاری در استان قزوین صورت گرفته است و تا 15 فروردین ماه نیز ادامه دارد.

انتهای پیام/77023/ج30/پو3002