به گزارش خبرنگار مهر، ناصر چرخساز بعد از ظهر یکشنبه در دیدار با استاندار بوشهر اظهار داشت: اقدامات بسیار مهمی در راستای خدماترسانی به مسافران نوروزی و گردشگران صورت گرفته است و در این راستا طرحهای مهمی اجرا شده است.
وی با اشاره به خدماتدهی هزار و ۲۷۳ پایگاه امدادرسانی در سطح کشور، اضافه کرد: بیش از هزار تیم ایمنی و سلامت نیز در محورها مستقر هستند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر کشور خاطرنشان کرد: ۲۵ هزار امدادگر جمعیت هلال احمر در دو هزار و ۲۷۳ پایگاه ثابت و سیار آماده امدادرسانی به مسافران نوروزی هستند.
وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به احداث آشیانه بالگرد امدادی، بیان کرد: با احداث این آشیانه فضای خوب و زیرساخت مناسبی برای آشیانه بالگرد امداد و نجات و سایر موارد این بخش در بوشهر فراهم خواهد شد.
چرخساز با اشاره به اینکه در آیندهای نزدیک یک بالگرد تحویل استان بوشهر خواهد شد، گفت: وضعیت استان بوشهر در زمینه امداد و نجات مطلوب است و در نظر داریم تا این استان را هر چه بیشتر تقویت و پشتیبانی کنیم.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در سفر به استان بوشهر از پایگاههای دریایی، ساحلی و امداد و جادهای بازدید کرد.