احمد شیرزاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به استقبال خوب گردشگران نوروزی از مراکز اسکان در نظر گرفته شده در مدارس و مراکز رفاهی در نظر گرفته شده توسط ستاد فرهنگیان استان یزد اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته استقبال خوبی از سوی گردشگران نوروزی انجام شد.
وی گفت: از ابتدای فعالیت ستاد فرهنگیان تا به الان آمار مراجعه مسافران به پایگاههای ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان افزایش داشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به فعالیت 16 ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان یزد ادامه داد: شب چهارم فروردین شش هزار و 216 خانوار در مدارس استان یزد ساکن شدند.
شیرزاد بیان کرد: این آمار رکورد جدیدی در زمینه پذیرش و ثبت نام اسکان در ستاد اسکان فرهنگیان یزد ثبت کرد و تاکنون چنین تعداد خانواری در یک شب ثبت نام نکرده بودند.
وی بیان کرد: با حساب این 6 هزار خانوار تاکنون 32 هزار و 901 خانوار در مراکز در نظر گرفته شده اسکان یافتند که جمعیت این خانوارها بیش از 160 هزار نفر بوده است.
انتهای پیام/
∎