شناسهٔ خبر: 11785134 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

سخنگوی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی:

هلال مهربانی از طریق رسانه ملی میهمان خانه های مردم می شود

مشهد- سخنگوی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: برنامه هلال مهربانی با محوریت انعکاس اخبار جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در بخش‌های مختلف میهمان خانه های مردم از طریق رسانه ملی است.

صاحب‌خبر -

مجتبی محمودی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استودیوی هلال با همکاری شبکه خبر توسط روابط عمومی جمعیت هلال احمر کشور در رسانه ملی فعال شده و هرشب فعالیت‌های این مجموعه در استان‌های سراسر کشور منعکس می‌شود.

وی افزود: این برنامه با محوریت انعکاس اخبار جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در بخش‌های جوانان، امداد و نجات، آموزش و درمان در ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه روزهای فرد هفته از شبکه استانی سیمای خراسان رضوی پخش می‌شود و تکرار هر برنامه در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه روز بعد پخش‌ می‌شود.

وی بیان کرد: در این برنامه تلویزیونی مسابقه‌ای توسط جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برگزار شده و سؤالی با عنوان «مهم‌ترین علت خون‌ریزی‌های خارجی چیست؟» بیان شد که علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند تا پایان سفرهای نوروزی پاسخ این سؤال را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۶۲۵ ارسال کنند و در پایان طرح هلال بهشت هم هدایایی به قید قرعه دریافت کنند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه در ایام نوروز همه روزه برنامه زنده سفر بخیر از شبکه استانی خراسان رضوی پخش‌می‌شود ادامه داد: استودیو هلال با همکاری شبکه خبر توسط روابط عمومی جمعیت هلال احمر کشور در رسانه ملی فعال شده و هرشب فعالیت‌های این مجموعه در استان‌های سراسر کشور منعکس می‌شود که تاکنون دو برنامه آن مرتبط با فعالیت‌های خراسان رضوی بوده است.