شناسهٔ خبر: 11782134 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی خبر داد

امدادرسانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی به 431 مسافر نوروزی

صاحب‌خبر -

محمد محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به امدادرسانی به 431 مسافر در 59 حادثه از آغاز طرح نوروزی امداد و نجات هلال احمر تاکنون، اظهار داشت: در این حوادث 144 نفر از مسافران مصدوم شدند که 48 نفر آنان به مراکز درمانی منتقل و 46 نفر نیز به صورت سرپایی از خدمات درمانی بهره‌مند شدند.

وی افزود: همچنین با آغاز طرح نوروزی امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان مرکزی 19 اسکان اضطراری و 6 مورد رهاسازی انجام شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی بیان کرد: از 25 اسفندماه تاکنون 18 هزار و 320 نفر از مسافران نوروزی از خدمات ایمنی و سلامت جمعیت هلال احمر استان مرکزی بهره‌مند شده‌اند.

محمدی ادامه داد: همچنین در این مدت 2 هزار و 907 نفر به ایستگاه سلامت، 611 نفر به ایستگاه دوستدار کودک و 535 مسافر به خیمه نماز جمعیت هلال احمر استان مرکزی مراجعه و از خدمات این مراکز بهره‌مند شدند.

وی یاد‌آور شد: از ابتدای آغاز طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی حدود 8 هزار نسخه نقشه، 10 هزار و 296 نسخه بروشور و 8 هزار و 47 قلم اقلام امدادی از قبیل کتابچه، دعای سفر و بروشورهای آموزشی به مراجعه‌کنندگان به پایگاه‌های ایمنی و سلامت مسافران نوروزی اهدا شده است‎.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی با یادآوری فعالیت 31 پایگاه امداد و نجات در سطح استان خاطرنشان کرد: 120 نفر از امدادگران جمعیت هلال احمر این استان در 12 پایگاه ثابت، هشت پایگاه سیار، یک پایگاه کوهستان و 10 پایگاه پشتیبانی امداد و نجات در سطح این استان در راستای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی فعالیت دارند.

محمدی گفت: همچنین 20 پایگاه ایمنی و سلامت، چهار خیمه نماز، هفت پایگاه دوستدار کودک و 13 پایگاه سلامت به خدمت‌رسانی مسافران نورزی مشغول هستند.

به گزارش فارس، طرح‌های امداد و نجات و ایمنی و سلامت مسافران نوروزی جمعیت هلال احمر استان مرکزی از روز 25 اسفند ماه آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.

انتهای پیام/78004/ط30/ض1002