شناسهٔ خبر: 11773850 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تا پایان سومین روز از نوروز ۹۵ صورت گرفت؛

اسکان ۳۴ هزار مسافر نوروزی درمراکز اقامتی آموزش و پرورش کرمانشاه

کرمانشاه- مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه از اسکان ۳۴ هزار مسافر نوروزی در اقامتگاه ها و معلم سراهای استان تا پایان سومین روز از نوروز ۹۵ خبر داد.

صاحب‌خبر -

حسین پارساپور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اسکان مسافران نوروزی در اقامتگاه های آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهار داشت: پذیرش مسافران نوروزی از ۲۸ اسفند سال قبل در این اقامت گاه ها آغاز شده و تا عصر روز گذشته سوم فروردین بیش از ۳۴ هزار مهمان نوروزی در اماکن اقامتی و معلم سراهای استان اسکان یافته اند.

وی افزود: این تعداد مسافر نوروزی در قالب ۵ هزار و ۱۳۵ خانوار با اولویت کارمندان فرهنگی و سپس کارکنان دولتی و سایر اقشار اسکان یافته اند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: ۲ هزار و ۱۰۰ کلاس در قالب ۲۳۵ مدرسه با طبقه بندی گروه های ویژه، الف، ب و ج به همراه ۱۴ باب معلم سرا به عنوان خانه های مهمان پذیر و اقامتگاه مسافران نوروزی با تجهیزات کامل در استان آماده شده است.

پارساپور در ادامه بیان کرد: همچنین این اقامتگاه ها روزانه آماده پذیرش بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ خانوار و مسافر نوروزی از سراسر کشور هستند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون تالار شهید بهشتی کرمانشاه، دبیرستان دخترانه بعثت و نیز پایگاه های پذیرش مهمان در پژوهش سرای آموزش و پرورش ناحیه یک، و ... کار پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی ر اانجام می دهند.

پارسا پور به اسکان بیش از ۱۰۰ هزار مسافر طی نوروز سال گذشته توسط آموزش و پرورش استان اشاره کرد و اظهار داشت: همچنین امسال با توجه به حضور گسترده مسافران پیش بینی می شود مسافران بیشتری نسبت به سال گذشته اسکان یابند.

برچسب‌ها: