شناسهٔ خبر: 11762903 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

۱۲۲ هزار گردشگر از بناهای تاریخی و موزه های مازندران بازدید کردند

ساری - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران از بازدید ۱۲۲ هزار گردشگر نوروزی از بناهای تاریخی و موزه‌های استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، احد جاودانی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد اجرایی خدمات سفر استان ضمن اعلام خبر فوق افزود: از ابتدای نوروز امسال تاکنون، ۲۲ هزار گردشگر از موزه‌های استان و یکصدهزار گردشگر از بناهای تاریخی استان بازدید کردند.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و گردشگری در سطح شهرستان‌ها بیان کرد: در طول نوروز امسال ۸۰۰ غرفه صنایع‌دستی در نمایشگاه‌های سطح استان برپاشده است که بیشترین تعداد نمایشگاه‌ها در شهرهای رامسر و تنکابن برپا است.

جاودانی همچنین گفت: همچنین نمایشگاه صنایع‌دستی در پارک ملل ساری نیز  با ۸۰ غرفه از هنرمندان ۱۹ استان کشور برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در ادامه از برگزاری کنسرت‌های موسیقی در استان خبر داد و افزود: ۲۵ مجوز اجرای موسیقی زنده در شهرهای مازندران و در سینمای استان نیز فیلم‌های نوروزی به اکران گذاشته می‌شود.

وی ابراز داشت: در حوزه اوقاف و امور خیریه استان نیز در ۲۲۰ بقعه متبرکه مازندران طرح‌های «همه واقف باشیم»، «آرامش بهاری» و «خیمه‌های معرفت» در حال اجرای برنامه‌های معرفتی هستند.

جاودانی ادامه داد: ۲۲۰ روحانی که برخی از قم به مازندران آمدند در غرفه‌های متعدد پاسخگوی شبهات دینی و شرعی گردشگران هستند.

وی به فعالیت رسانه های استان در ایام نوروز اشاره و بیان کرد: از ۱۵ فرودین تا یکم فروردین ۸۳۶ خبر در رسانه ملی، مکتوب و مجازی پخش و انتشار یافت.