فرمانده ناجا از حضور پر رنگ پليس در جاده ها خبر داد و اظهار داشت : نيروي انتظامي با تمام ظرفيت آماده خدمت رساني است و امسال بيش از ۵۰۰ هزار نيروي پليس در جاده هاي كشور به مسافران نوروزي خدمت رساني مي كنند.
اشتري از راه اندازي ايستگاه هاي امنيت و سلامت در استان اصفهان خبر داد و بيان کرد: مسافران نوروزي مي توانند در اين ايستگاه ها توقف داشته باشند و پس از استراحت و رفع خستگي به ادامه مسير بپردازند.
اين مقام عالی انتظامی کشور گفت: پليس راه استان اصفهان دستگاهي طراحي كرده كه بر روي تلفن همراه نصب مي شود و قبل از رسيدن به نقاط حادثه خيز به راننده هشدار مي دهد.
فرمانده نيروي انتظامي در پايان به تمام مسافران نوروزي توصيه كرد قوانين راهنمايي و رانندگي را رعايت كنند تا ان شاءالله شاهد وقوع حوادث جاده اي نباشيم .