به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، 144 هزار و 117 گردشگر از مراکز اقامتی وزارت آموزش و پرورش در استان های سیستان و بلوچستان، قم، سمنان، زنجان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، اردیبل، آذربایجان شرقی، اصفهان، هرمزگان، قزوین، خراسان جنوبی و شهر تهران استفاده کردند.
بر اساس این گزارش، تا پایان روز 29 اسفند ماه سال 94، در استان قم 69 هزار و 661 گردشگر در مراکز اقامتی وزارت آموزش و پرورش در این استان اسکان داده شدند. این آمار بیشترین شمار گردشگرانی است که در مراکز اقامتی وزارت آموزش و پرورش در استان قم اسکان داده شدند.
همچنین در پایان روز 29 اسفند ماه 94، شمار گردشگرانی که از مراکز اقامتی وزارت آموزش و پرورش استان اصفهان استفاده کردند هزار و 350 نفر بوده است که نشان دهنده آن است مراکز آموزش و پرورش استان اصفهان کمترین شمار پذیرش گردشگر را داشته است.
وزارت آموزش و پرورش در ایام نوروز علاوه بر مراکز پذیرش گردشگر مانند خانه های معلم، برخی مدارس شهرهای مختلف کشور را برای اسکان مسافران نوروزی تجهیز کرده است.
آمار گردشگران در مراکز اقامتی در طول ایام نوروز به صورت مستمر و روزانه تغییر می کند.
فراهنگ** 9157 **1446**1545
بیش از 144 هزار گردشگر در مراکز اقامتی آموزش و پرورش اسکان یافتند
تهران - ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: بیش از 144 هزار نفر گردشگر نوروزی در آخرین روز سال گذشته در مراکز اقامتی وزارت آموزش و پرورش 13 استان کشور اسکان داده شدند.
صاحبخبر -