شناسهٔ خبر: 11447349 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تسنیم گزارش می‌دهد

چشمان منتظر کودکان نیازمند به دستان پرمهر مردم خطه کویر دوخته شده است

روزهای پایانی سال است و در آستانه سال نو قرار داریم و در این ایام چشمان منتظر و دستان خالی کودکان نیازمند خراسان جنوبی به دستان پرمهر و سخاوت مردمان این دیار دوخته شده پس بیایید شادی‌هایمان را با آنها قسمت کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، این روزها بازار داغ خریدهای نوروزی در سراسر کشور آغاز شده و مردم با مراجعه به فروشگاه‌ها و مراکز خرید مایحتاج و وسایل ضروری زندگی به ویژه پوشاک و کفش عید نوروز خود اقدام می‌کنند و فرزندان آنان با لبخندی شاد به خانه برمی‌گردند.

حال در گوشه‌ای از این شهر پرهیاهو و شلوغ هرکس به فکر کاری است ولی فرزندانی نیازمند و محروم وجود دارند که حتی به نان شب خود محتاج هستند این هنر ما است که می‌توان با یک هدیه بسیار کوچک چه مادی و معنوی آنان را شاد کرد.

گاهی خدا می‌خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد، وقتی دستی را به یاری می‌گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست.

این روزها همان طور که برای فرزندان خود اقدام به خرید پوشاک و کفش در آستانه سال جدید می‌کنیم یتیمان و نیازمندان را همانند فرزندان خود دوست بداریم و با پرهیز از خریدهای غیر ضروری لبخند شادی و نشاط را برلبان فرزندان نیازمند بنشانیم.

بیست وششمین سال برگزاری جشن نیکوکاری

در آستانه  بیست و ششمین سال برگزاری جشن ملی نیکوکاری درسراسر کشور  از 12 تا 14 اسفندماه و همچنین آغاز هفته احسان و نیکوکاری قرار داریم که بانی این امر خیر و خداپسندانه کمیته امداد امام خمینی (ره) است که می‌توانیم با حضور سبز و نیکوکارانه خود در پایگاه‌های جشن نیکوکاری سخاوت و مهربانی را به نیازمندان هدیه کنیم تا بلکه اجری برای آخرت ما ثبت و ضبط شود.

جشن نیکوکاری هرساله توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) با همکاری صدا و سیما، آموزش و پرورش، بسیج مستضعفین ، سازمان دانش آموزی و بسیج دانش آموزان برای کمک به دانش آموزان نیازمند و محروم کشور برگزار می‌شود.

استان خراسان جنوبی مهد علم و فرهنگ که همیشه و در همه صحنه‌ها به ویژه در کارهای خیر و خداپسندانه حضور فعال و چشمگیری داشته باز هم در روزهای پایانی سال به استقبال از نیازمندان و کمک به آنان  می‌شتابند.

این استان که با 18 سال خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند دانش آموزان نیازمند و یتیم تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)  درسراسر استان به چشم می‌خورد که علاوه برحمایت‌های این نهاد، نیازمند کمک خیران و نیکوکاران هستند.

کمک به هم نوعان در پایان سال فراموش نشود

علی بارانی یکی از شهروندان بیرجندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: کمک به هم نوعان نیازمند خود را نباید فراموش کرد بلکه آنان را همانند دیگر اعضای خانواده خود دانست و اجرای این کارهای خیر هیچ وقت پیش خدای بزرگ فراموش نخواهد شد.

وی از هم استانی‌های خود خواست در آستانه سال نو و برگزاری جشن نیکوکاری دانش آموزان محروم و افراد نیازمند که درحسرت یک جفت کفش و یا پوشاک نو هستند را از یاد نبریم.

حسین بنی اسدی دیگر شهروند بیرجندی به تسنیم در خصوص ابتکار عمل و طرح خوب کمیته امداد در ابتدای سال تحصیلی و عید نوروز گفت: ما باید باحضور فرزندان خود در پایگاه‌های جشن نیکوکاری ضمن ترغیب آنها به کار خیر، کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به نیازمندان اهدا کنیم تا سایر افراد از این کارهای نیک وخداپسندانه انجام دهند.

وی ضمن تشکر از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) از مسئولان این امر خواست تا کمک‌های اهدایی مردم نیکوکار را در نخستین فرصت قبل از سال به دست نیازمندان واقعی تحویل دهند.

صدیقه احمدی یکی از حامیان طرح اکرام ایتام کمیته امداد  به خبرنگار تسنیم گفت: من چندسالی است که با این نهاد همکاری می‌کنم  و دو فرزند یتیم را تحت حمایت خود دارم و کمک‌های نقدی و غیرنقدی که تاکنون به ایتام خود داده ام  به دستان آنها رسیده و طی یک گزارش از سوی کمیته امداد کمک‌های اهدایی خیران به آنها اعلام می‌شود.

وی ضمن دعوت از مردم خیر و نیکوکار استان خواست کمک‌های خود را به نیازمندان در آستانه عید نوروز فراموش نکنند به خصوص فرزندان یتیم که از پدر محروم  هستند بلکه کمک‌های شما پدرمهربان در این روزهای پایانی سال مرهمی بردردهای این فرزندان و سایر نیازمندان باشد.

برگزاری جشن نیکوکاری در 646 مدرسه استان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: جشن نیکوکاری امسال با شعار بهار همدلی، شکوه مهربانی همزمان با سراسر کشور و به مدت 3 روز از 12 تا 14 اسفندماه در این استان برگزار می‌شود.

سیدرضاحسینی افزود: نخستین روز مراسم جشن نیکوکاری در روز چهارشنبه 12 اسفند در646 مدرسه با حضور دانش آموزان و فرهنگیان استان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: 100 هزار پاکت ویژه جشن نیکوکاری در این هفته بین دانش آموزان مدارس ابتدایی و راهنمایی استان با همکاری آموزش وپرورش توزیع شده وامیدواریم دانش آموزان با کمک های هرچند ناچیز خود درداخل این پاکت ها آنها را درروزچهارشنبه 12 اسفند تحویل مدارس دهند.

معاون کمیته امداد استان بیان کرد: درآمدهای جمع آوری شده در پایگاه های مدارس و آموزش وپرورش100درصد آن پس از ثبت وضبط درامداد به آموزشگاه مربوطه تعلق خواهد گرفت وکمک های سایرپایگاه ها با اولویت مناطق محروم به تشخیص امداد بین دانش آموزان توزیع خواهد شد.

برپایی 256 پایگاه جمع آوری کمک درپنج شنبه 13 اسفند

حسینی درخصوص پایگاه های ایجاد شده درروز اصلی جشن نیکوکاری درپنج شنبه 13 اسفندماه اظهار داشت: 256 ایستگاه جمع آوری توسط کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، بسیج ومساجد درسراسر استان برپا و توسط 502 نفر کارجمع آوری کمک های نقدی وغیرنقدی مردم نیکوکار استان را بر عهده دارند.

وی گفت: آخرین روز جشن نیکوکاری جمعه 14 اسفندماه همزمان با آغاز هفته احسان و نیکوکاری و سالگرد تاسیس این نهاد در محل مصلی‌های نمازجمعه  سراسر استان برگزار می‌شود.

وی شماره حساب 0102102891005 بانک صادرات  شعبه مرکزی بیرجند ب هنام کمیته امداد استان  را بابت کمک‌های نقدی مردم نیکوکار و سخاوتمند استان عنوان کرد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان به سیستم آنی پرداخت نیکوکاری اشاره کرد و افزود: هم استانی‌های گرامی درهرجای از کشور یا خارج ازکشور که دارنده سیم کارت همراه اول و ایرانسل هستند می‌توانند با شماره گیری کد #8877 * کمک‌های خود را به نیازمندان این نهاد واریز کنند.

گزارش از حمید قربانی

انتهای پیام/