شناسهٔ خبر: 11434402 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

برپایی ۱۷۰ پایگاه برای برگزاری جشن نیکوکاری در شهرستان شبستر

صاحب‌خبر -

امیر شبان شبستری مدیر کمیته امداد شهرستان شبستر

امیر شبان شبستری در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: امسال نیز همچون سنوات گذشته به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری، ‌ مراسم جشن نیکوکاری به مدت سه روز از ۱۲ تا ۱۴ اسفند با شعار  «بهار همدلی، شکوه مهربانی»  و محوریت کمیته امداد امام خمینی (ره)  و همکاری تعدادی از ارگان ها و دستگاه های اداری، همزمان با سراسر کشور در شهرستان شبستر برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برپایی ۱۷۰ پایگاه برای برگزاری جشن نیکوکاری در شهرستان شبستر خاطر نشان کرد : در جشن نیکوکاری سال جاری شش پایگاه کمیته امداد، چهار پایگاه مراکز نیکوکاری، ۱۵۰ پایگاه مدارس و ۱۰ پایگاه بسیج در سطح شهرستان ایجاد خواهد شد ودانش آموزان و مردم خیر کمک های نقدی و غیر نقدی خود را می توانند به پایگاه های محل جمع آوری کمکهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اهدا کنند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شبستر تصریح کرد: جشن نیکوکاری امسال، ۱۲ اسفند با نواختن زنگ نیکوکاری در مدارس آغاز می شود و توزیع پاکت های نیکوکاری بین دانش آموزان به منظور کمک به دانش آموزان نیازمند از مهمترین برنامه های این جشن در سطح مدارس شهرستان خواهد بود.

وی افزود: همچنین ۱۳ اسفند این جشن در پایگاه های کمیته امداد امام خمینی (ره) و مراکز نیکوکاری شهرستان شبستر و شهرهای صوفیان، تسوج، شندآباد، کوزه کنان و جمعه ۱۴ اسفند در مصلی های نماز جمعه برگزار خواهد شد و پایگاه های این نهاد  آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی مردم خیر و نیکوکار در سطح شهرستان و شهرهای یاد شده خواهند بود.

شبان هدف از برگزاری جشن نیکوکاری را جمع آوری کمک های مردمی و توزیع آن در بین دانش آموزان و خانواده های نیازمند جامعه در آستانه سال نو بیان و ضمن دعوت از مردم شریف و نیکوکار شهرستان جهت شرکت در این جشن ملی اظهار داشت :‌ شماره حساب ۱۵۵ نزد بانک ملی سراسر کشور به نام کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شبستر برای واریز کمک های نقدی مردم خیر در نظر گرفته شده است.