قربان احمدی فر روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد پایگاه، 35 پایگاه در مدارس و پنج پایگاه در مساجد، 15 مراکز نیکوکاری و یک پایگاه بسیج ، چهار پایگاه ثابت و یک پایگاه مستقر هستند.
وی عوامل اجرایی در جمع آوری کمک های مردمی این شهرستان را 33 نفر شامل رسمی، غیر رسمی و افتخاری عنوان کرد و گفت: سال گذشته یک میلیارد و 200 میلیون ریال به صورت نقدی و غیر نقدی در جشن نیکوکاری در شیروان جمع آوری شد .
احمدی فر با بیان اینکه جشن نیکوکاری امسال با شعار بهار همدلی شکوه مهربانی است افزود: جشن نیکوکاری امسال 12 اسفند در 13مدارس در سطح شهر و 14 اسفندماه در مصلی نمازجمعه برگزار می شود.
هم اکنون 15 هزار و 740 نفر مشتمل در قالب هفت هزار و 253 خانوار در شهرستان 157 هزار نفری شیروان زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند.
شهرستان شیروان با 157 هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.ک/3
7186 / 1744
جشن نیکوکاری در 61 پایگاه شیروان برپا می شود
شیروان- ایرنا- رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شیروان گفت: امسال 61 پایگاه کمک های مردمی شیروان در مراسم جشن نیکوکاری را جمع آوری می کند.
صاحبخبر -