شناسهٔ خبر: 11404512 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

مدیرکل کمیته امداد استان تهران اعلام کرد:

خودکفا شدن ۱۰ درصد مددجویان کمیته امداد در سال جاری

مدیرکل کمیته امداد تهران اعلام کرد: در حوزه اشتغال در ۱۰ ماهه گذشته نزدیک به ۲ هزار تسهیلات بانکی تا سقف ۱۵ میلیون و با کارمزد ۴ درصد و بدون سود بانکی و ۹۲۷ مورد از تسهیلات کمیته امداد و از منابع صندوق اشتغال کمیته با کارمزد ۲ درصد به خانواده‌های تحت پوشش پرداخت‌شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی «نسیم آنلاین»، محسن ولیئی در نشست خبری امروز با اشاره به رویکرد کمیته امداد در تأمین بیمه مددجویان این کمیته اعلام کرد: در حال حاضر تمامی زنان خانه‌دار بین سنین 45 تا 50 سال تحت پوشش بیمه اجتماعی قرارگرفته‌اند و در آینده نیز بنا داریم زنان خانه‌دار بین 40 تا 45 سال را تحت پوشش کمیته امداد قرار بدهیم.

وی ادامه داد: تعداد 9 هزار و 556 زن واجد شرایط تحت پوشش کمیته امداد زیر 50 سال بیمه تأمین اجتماعی شده‌اند که سرانه حق بیمه آن‌ها از محل هدفمندی یارانه‌ها و منابع کمیته امداد بالغ‌بر 5 میلیارد تومان به‌حساب تأمین اجتماعی واریزشده است و در حال حاضر پشت نوبتی برای این موضوع نداریم.

ولیئی به همراهی سایر بیمه گران با طرح بیمه اجتماعی کمیته امداد اشاره کرد و گفت:  4 سازمان بیمه‌گر اعم از بیمه سلامت، نیروهای مسلح، سازمان تأمین اجتماعی و کمیته امداد همراه با ما به ارائه خدمات بیمه‌ای مشغول‌اند

وی ادامه داد: در حال حاضر93 هزار و 512 نفر در استان تهران تحت پوشش بیمه امداد قرار دارند که در 10 ماهه اول امسال نزدیک به 20 میلیارد تومان در خصوص پرداخت هزینه‌های درمانی این افراد هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران به تلاش کمیته امداد در کاهش آسیب‌های اجتماعی مددجویان اشاره کرد و تصریح کرد: در حال حاضر در تمامی دفاتر امداد واحدهای مشاوره راه‌اندازی شده است که یکی از وظایف آن‌ها فراهم نمودن شرایط ازدواج آسان و مشاوره به خانواده‌ها است. این امر باعث شده تا میزان طلاق مددجویان ما به کمتر از یک درصد برسد.

وی همچنین در خصوص مستمری‌بگیران استان گفت:  در این استان تعداد70 هزار خانوار مستمری ماهیانه دریافت می‌کنند ضمن آنکه  86 هزار خانوار نیز در 10 ماهه سپری‌شده از این سال از کمیته امداد خدمات موردی دریافت کرده‌اند.

ولیئی تصریح کرد: 59 درصد از خانواده‌های تحت حمایت مشکل اقتصادی مالی، غریب به 14 درصد مشکلات فیزیکی و جسمی، 11 درصد مشکل آموزشی و فرهنگی و مابقی مسائل اجتماعی، روحی، روانی و قضایی دارند.

از این میان، 44 درصد به دلیل فوت سرپرست خانوار، 24 درصد به علت طلاق، 19 درصد به دلیل ازکارافتادگی سرپرست خانوار، 3 درصد به دلیل بیماری سرپرست خانوار، 3 درصد به علت زندانی بودن سرپرست خانوار و مابقی به دلایل مختلف اعم از معلولیت، متارکه و ... تحت پوشش امداد قرار دارند.

او در خصوص حمایت‌های مردم از طرح محسنین در استان تهران گفت: امسال 53 هزار حامی طرح محسنین مبلغ 15 میلیارد تومان و 55 هزار حامی طرح ایتام مبلغ 20 میلیارد تومان به‌صورت نقدی و کالا به مددجویان کمک کرده‌اند.

ولیئی ادامه داد: 14 هزار و 700 دانش‌آموز و 3 هزار دانشجو تحت پوشش این نهاد در تهران قرار دارند که مجموعه امداد هزینه‌های تحصیلی آن‌ها را پرداخت می‌شود.

همچنین 900 نفر از کودکان زیر 6 سال که دچار سوءتغذیه نیز هستند از خدمات کمیته امداد استفاده می‌کنند که توسط وزارت بهداشت شناسایی و به امداد معرفی می‌شوند و هرماه 70 هزار تومان برای این افراد سبد کالای پروتئینی داده می‌شود.

در حوزه درمان بیماری‌های خاص نیز حدود هزار خانوار که بیمار سرطان پروستات داشته‌اند و 650 خانواده نیز که عوی از خانواده‌شان درگر سرطان سینه بودند موردحمایت امداد قرارگرفته‌اند و از کمک‌هزینه‌های درمانی استفاده کرده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین خبر از برگزاری جشن نیکوکاری در تاریخ 12 تا 14 اسفند در سطح استان تهران هم‌زمان با سراسر کشور داد و افزود: با همراهی وزارت آموزش‌وپرورش، زنگ جشن نیکوکاری در ساعت ۹ صبح در تمامی مدارس استان تهران نواخته خواهد شد.