به گزارش ایرنا، در این دیدار حساس که از ساعت 16 و در حضور بیش از سه هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام(ره) قم در حال برگزاری است، دو تیم با وجود ارایه یک بازی تهاجمی، با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.
در دقیقه 14 این دیدار، شوت سرکش ابوالفضل ابراهیمی بازیکن میانی صبای قم با فاصله اندک از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 15 حکیم نصاری بازیکن استقلال خوزستان شوتی را روی زمین روانه دروازه صبا کرد که حامد لک این توپ را به راحتی جمع کرد.
در دقیقه 16 به دنبال فشار بازیکنان استقلال خوزستان، حامد لک دو واکنش بسیار خوب از خود نشان داد که با تشویق تماشاگران همراه بود.
در دقیقه 37 حرکت پا به توپ عبدالکریم اسلامی در محوطه جریمه استقلال خوزستان نیز نتیجه ای را در بر نداشت.
داور برای نیمه اول این دیدار 2 دقیقه وقت اضافه اعلام کرده بود که در این دقایق نیز هیچ اتفاقی روی دروازه ها بوجود نیامد.
علی دایی در این دیدار حامد لک را درون دروازه صبای قم قرار داده و مسعود حق جو، ابوالفضل ابراهیمی، امیرحسین صادقی، فرید بهزادی کریمی، محمد قاضی، محمدامین آرام طبع، عبدالکریم اسلامی، فرشید باقری، اکبر صادقی و پیام صادقیان روانه میدان کرده است.
در سوی دیگر میدان، عبدالله ویسی سرمربی استقلال خوزستان از فرناندو ده خسوس، محمد طیبی، پیمان شیرزادی، موسی کولیبالی، میثم دورقی، حکیم نصاری، فرشاد جانفزا، رحیم زهیوی، حسن بیت سعید، سید جلال عبدی و علی اصغر عاشوری به عنوان بازیکن اصلی در ترکیب تیم خود استفاده کرده است.
در این دیدار که در یک هوای کاملا آفتابی در حال برگزاری است، سعید بخشی زاده به عنوان داور وسط و بابک داوری و جلیل شعرانی به عنوان کمک داورهای اول و دوم و هادی حاج عباسی به عنوان داور چهارم حضور دارند.
در ابتدای این دیدار، یک دقیقه سکوت به احترام خانواده های معظم شهدای مدافع حرم که در ورزشگاه یادگار امام(ره) حضور یافته بودند، اعلام و نام و یاد این شهیدان گرامی داشته شد.
همچنین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی تماشاگر ویژه دیدار دو تیم صبای قم و استقلال خوزستان بود که در اواخر نیمه اول به ورزشگاه یادگام امام(ره) آمد. ک/3
8146 / 1175
هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال/
تساوی صبای قم و استقلال خوزستان در نیمه اول
قم ـ ایرنا ـ تیم های فوتبال صبای قم و استقلال خوزستان روز جمعه در هفته بیست و یکم پانزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور به دیدار یکدیگر رفته اند که این بازی در نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان رسید.
صاحبخبر -