بهروز گرانمایه روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: به منظور جلوگیری از آسیب و تخریب فضای شهری، انسجام و ساماندهی نصب پوسترهای تبلیغاتی این مقدار فضا برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی با هزینه ای افزون بر یک میلیارد و 400 میلیون ریال ساماندهی شده است.
وی افزود: با هماهنگی های موجود و طبق ضوابط و شرایط تبلیغات انتخاباتی، نامزدها تنها مجاز به ایجاد داربست در سردرب ستادهای مرکزی هستند و خارج از محدوده ستاد نیز ممنوع است.
گرانمایه گفت: کاشان دارای پنج منطقه است و هر نامزد انتخاباتی مجاز است در هر منطقه یک ستاد خواهران و یک ستاد برادران داشته باشد و سردرب هر ستاد نیز با مجوز فرمانداری و جانمایی شهرداری مجاز به نصب یک بنر دو در سه هستند.
گرانمایه همچنین از ممنوعیت برپایی ایستگاه های صلواتی از سوی هیات های مذهبی و نامزدهای انتخاباتی براساس نظر شورای تامین شهرستان کاشان تا هشتم اسفندماه سال جاری خبر داد.
حوزه انتخابیه کاشان و آران وبیدگل یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
در اجرای ماده ۵۶ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۴۰ آیین نامه اجرایی آن، تبلیغات انتخاباتی نامزدهای تایید صلاحیت شده از بامداد روز پنجشنبه 29 بهمن ماه آغاز و در ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ششم اسفندماه سال جاری یعنی ۲۴ ساعت قبل از ساعت شروع اخذ رای پایان می یابد.
3009/6021
50 هزار متر فضا برای تبلیغات انتخاباتی در کاشان درنظرگرفته شد
کاشان- ایرنا- سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری کاشان گفت: 50 هزار مترمربع فضا برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی در خیابان ها و معابر این شهر در نظرگرفته شد.
صاحبخبر -