شناسهٔ خبر: 11120458 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

اجرای فادوی پرتغال در ششمین روز جشنواره موسیقی فجر

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز کمانه از خوانندگان موسیقی فادوی پرتغال در ششمین روز جشنواره ساعت 21در تالار وحدت برنامه خود را اجرا کرد.
وی که از خوانندگان پرآوازه نسل جدید خوانندگان مرد موسیقی فادو است به همراه جوزه مانوئل نتو نوازنده ی گیتار پرتغالی, کارلوس مانوئل نوازنده گیتار آگوستیک و پائلو پاز نوازنده کنتر باس به روی صحنه رفت.
گفتنی است , کمانه پس از آنکه جایزه ی نخست (شب بزرگ فادو)در سال 1972 را از آن خود کرد به چهره ای شناخته شده در پرتغال تبدیل شد.
بر اساس این گزارش , گروه دیوانا(راجستان) نیز در ساعت 18:15در تالار وحدت به روی صحنه رفتند. از جمله هنرمندان این گروه انور خان منقانیار , قاضی خان بارانا , فیروز خان منقانیار , داره خان و قوار خان منقانیار بودند.
انور خان منقانیار 40 ساله , یکی از سرشناس ترین خوانندگان نسل خود است که در روستایی در مرز هند و پاکستان زندگی می کند . آواز او آمیخته ای از موسیقی کلاسیک و مردمی هندوستان است.
همچنین ستاره بهشتی و پانیذ فر یوسفی(دوئت زهی) ساعت 18:15 در سالن رودکی به اجرای برنامه پرداختند.
شربل روحانا و آزاد میرزاپور نیز در قالب گروه گردون در ساعت 18:15 در تالار وحدت به روی صحنه رفتند.
گفتنی است,فرهنگسرای نیاوران نیز روز دوشنبه میزبان اجرای دو گروه عاشیقلار میشو از آذرباییجان ایران در ساعت 18:15و گروه ساحل مکران (بلوچستان) در ساعت21 از نمایندگان موسیقی نواحی در سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر بود.
لازم به ذکر است , کنسرت کاوه یغمایی که قراربود در این روز دو اجرا در نمایشگاه بین المللی داشته باشد لغو شد.

502502