مديرعامل شركت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي از ساخت نخستين هتل سبز ايران در ايران خبر داد و گفت:«ورود سرمايهگذاران خارجي براي ساخت هتلهاي ۵ ستاره در كشورمان مسلما ستارههاي كنوني هتلهايمان را رقابتي خواهد كرد».
محسن قريب در نشست خبري تشريح برنامههاي گردشگري و هتلداري شركت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي اظهار كرد:«در اوايل سال 95 نخستين هتل سبز ايران با تمام الزامات و استانداردهاي جهاني در شهر اصفهان ساخته ميشود به طوري كه حتي خودروهايي كه مباني محيط زيست را رعايت ميكنند در اختيار دفاتر تاكسيراني قرار داده ميشوند تا براي اين هتل مورد استفاده قرار گيرند».
وي همچنين با اشاره به اينكه قدمت هتلهاي شركت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي بالغ بر 40سال است و غالبا مستهلك بوده، عنوان كرد: «بر اين اساس طرح توسعه هتلهايمان را در دستور كار داريم به طوري كه تا 5 سال آينده 10هتل جديد با تجهيز 10هزار تخت و با احداث دو هزار و 500 اتاق ساخته ميشود».
مديرعامل شركت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي با اشاره به شرايط ورود ايران به وضعيت پساتحريم در رقابتي شدن خدمات در هتلهاي كشورمان تاكيد كرد و گفت: «اگر شركتهاي سرمايهگذاري خارجي براي ساخت هتلهاي 5 ستاره اقدام كنند مسلما هتلهاي 5 ستاره كنوني كشورمان در رقابت با هتلهاي اروپايي به ترازهاي 3 و4 ستاره نزول پيدا ميكنند بنابراين ميطلبد رقابت در اين عرصه بيشتر شود». قريب با اشاره به اينكه ايران يك برجام خارجي را پشت سر گذاشته و بايد يك برجام داخلي را نيز پشت سر بگذارد، توضيح داد: «برجام داخلي بخشهاي خصوصي در عرصه گردشگري با قواي سه گانه، ستاد مشترك ارتش و صدا و سيما خواهد بود كه بايد تفاهمهاي بيشتري براي رسيدن به چشمانداز حدود 20ميليون گردشگر را به ايران داشته باشيم».
وي با بيان اينكه متاسفانه در طول يك سال فقط 100روز مردم وقتشان را به سفر اختصاص ميدهند و 250روز هتلها خالي از مسافر هستند، گفت: «يك هتل 100 اتاقه در بهترين شرايط شايد 60 درصد اتاقهايش پر شود و اين به معناي آن است كه هتلها نميتوانند به سوددهي مناسبي برسند».
مديرعامل شركت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي با تاكيد بر كمك رسانهها به خصوص رسانه ملي براي تبليغ هتلها و مكانهاي گردشگري كشورمان عنوان كرد:«يك هتل كه در سال يك ميليارد تومان درآمد دارد 800 ميليون تومان را بايد به هزينههاي جاري خود اختصاص داده و فقط 200ميليون تومان سود ميبرد درحالي كه پخش يك تيزر تلويزيوني نيز 200ميليون تومان هزينه ميبرد و مسلما هتلها توان پرداخت چنين هزينههايي را ندارند».
قريب همچنين با اشاره به اينكه براي ساخت يك هتل توسط سرمايهگذار خارجي به 200ميليارد تومان اعتبار نياز است، خاطرنشان كرد: «اين درحالي است كه سرمايهگذار خارجي سوالات متعددي در زمينه قانون كار در ايران و مسائل فرهنگي و ارزشي در كشورمان دارد زيرا با اين مباحث در كشورهاي ديگر رو به رو نيست. بنابراين ميطلبد برخي محدوديتها با تصميمگيريهاي به موقع برطرف شود تا ما بتوانيم با سرمايهگذاري مناسب در عرصه گردشگري به سيستم بينالمللي هتلداري دنيا متصل شويم».
ساخت نخستين هتل سبز ايران
صاحبخبر -