شناسهٔ خبر: 11106295 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تعداد نیروهابرای تامین امنیت انتخابات البرز به 8هزار نفر افزایش یافت

کرج-ایرنا-فرمانده انتظامی البرز گفت که نیروهای تامین کننده امنیت انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان در این استان به هشت هزارنفر افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سردار بخشعلی کامرانی صالح روز دوشنبه درجمع خبرنگاران افزود: باتوجه به اینکه تامین امنیت انتخابات با پلیس است، تدابیر لازم دراین زمینه اندیشیده شده است.
پیش از این تعداد نیروهایی که امنیت انتخابات هفتم اسفند در استان البرز را تامین خواهند کرد 5 هزار نفر اعلام شده بود.
وی اضافه کرد: با راه اندازی قرارگاه امام علی (ع ) تدابیر لازم در بخش های انتظامی، امنیتی و ترافیکی تدارک شده است.
وی خاطرنشان کرد: نامزدهای انتخابات نیز با رعایت قانون دقت لازم در نحوه فعالیت خود داشته باشند.
سردار کامرانی صالح افزود: تامین امنیت انتخابات از قبل، حین و پس از برگزاری انتخابات برعهده پلیس است و نیروهای انتظامی در روز انتخابات در شعب اخذ رای و نقاط مشخص شده در استان تا پایان رای گیری امنیت انتخابات را تامین خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با توجه به مسئولیتی که عهده دار است به وظیفه قانونی خود در انتخابات عمل خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: هر چند باید پذیرفت که تامین کننده اصلی امنیت خود مردم هستند اما پلیس هم همه تمهیدات لازم را برای حوزه های اخذ رای و همچنین در سراسر استان فراهم کرده است.
وی گفت: حضور مردم در انتخابات سرنوشت ساز است چرا که این حضور یک حماسه و نوعی مسئولیت پذیری است.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفند ماه سال جاری به طور همزمان برگزار می شود.
استان البرز در دو حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا 2 نماینده و ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
این استان برای نخستین بار دو نماینده مستقل در مجلس خبرگان رهبری خواهد داشت.
2098/1535/1662/