شناسهٔ خبر: 11099847 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گفته ها و شنیده های انتخاباتی در خراسان شمالی

بجنورد- ایرنا- پیشنهاد اجاره انحصاری بیلبوردهای تبلیغاتی، جشن میلاد با طعم انتخاباتی ، رزور شام انتخاباتی از جمله گفته ها و شنیده های انتخاباتی در فضای مجازی و غیررسمی رصد فعالیت های نامزدان انتخابات مجلس در خراسان شمالی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا ، تبلیغات زودهنگام انتخاباتی در شهرستان های مختلف استان خراسان شمالی ازمدت ها آغاز شده و هرچه به زمان تبلیغات قانونی انتخابات نزدیکتر می شویم، این رفتارهای انتخاباتی پررنگ تر می شود و نامزدهای انتخابات وهواداران شان از روش های متنوع برای جلب آرای مردم استفاده می کنند .

***بیلبوردهای انحصاری
یک نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی گویا اجاره انحصاری بیلبوردهای تبلیغاتی در یکی از شهرستان ها را برای رقابت با دیگر نامزدان حوزه انتخابیه پیشنهاد کرده است.
به گفته برخی منابع، یکی از نامزدهای انتخابات مجلس در یکی از شهرستان های خراسان شمالی برای اجاره انحصاری تمام بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر در زمان انتخابات به مسئولان مراجعه کرده است .
به گفته وی، این نامزد انتخابات گفته است که هر مقدارهزینه که دیگر نامزدهای انتخابات مجلس در شهرستان برای بیلبوردها بخواهند، پرداخت کند.
وی مدعی شده است 20میلیون تومان بیشتر از سایر متقاضیان برای دراختیار گرفتن همه بیلبوردها پرداخت خواهد کرد.
به گفته این منبع آگاه ، این تقاضا در حالیست که باید برای توزیع عادلانه بیلبوردهای تبلیغاتی برنامه ریزی شود .

***جشن میلاد با طعم انتخاباتی
یکی دیگر از نامزدهای انتخابات مجلس دریکی از شهرستان های خراسان شمالی در ابتکاری جشن میلاد حضرت زینب(س) را با طعم انتخابات برگزار و از خانواده ها برای شرکت دراین جلسه دعوت کرد .
دراین برنامه به قید قرعه به افراد هدایایی نیز داده شد .

***رزرو شام انتخاباتی
یکی دیگر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در یکی از شهرستان این استان که از مدتی قبل تبلیغات زودهنگام را شروع کرده است و در همایش های انتخاباتی خود به تعداد زیادی شام داده است، شنیده شده که با مراجعه به افراد از آنها برای شرکت در این جلسات همراه با شام ثبت نام کرده است .
گفته می شود که این نامزد دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکنون برای تبلیغات زودهنگام هزینه فراوانی را صرف کرده است .
/7189 / 1744 /