به گزارش فارس به نقل از ایرنا بهروز اکرمی افزود: با استعفای این فرد شمار کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرکزی از 22 نفر به 21 نفر رسید.
وی با اشاره به اینکه تعداد کل کاندیداها در هرمزگان نیز از 41 نفر به 40 نفر رسید، بیان داشت: 21 نفر از تایید صلاحیت شدگان از حوزه مرکزی ،10 نفر از حوزه غرب استان و 9نفر نیز از حوزه انتخابیه شرق استان هستند که این افراد می توانند از 29بهمن تا پنجم اسفند تبلیغات رسمی خود را انجام دهند.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان اظهارکرد: 28بهمن جمع بندی نهایی از اسامی کاندیداها و تعداد و محل شعب اخذ رای اعلام خواهد شد.
استان هرمزگان دارای پنج کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است که ازاین تعداد ، سه نفر در حوزه های انتخابیه مرکزی (بندرعباس ، قشم ، حاجی آباد ، ابوموسی و بندرخمیر ) ، یک نفر حوزه انتخابیه شرق (میناب ، رودان ، جاسک ، سیریک و بشاگرد) و یک نفر از حوزه غرب استان ( بندرلنگه ، بستک و پارسیان)است.
انتهای پیام/
