شناسهٔ خبر: 11068147 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

لیست انتخاباتی اصلاح طلبان نهایی شد

اکونیوز:مسئول روابط عمومی شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان از نهایی شدن فهرست انتخاباتی احزاب اصلاح طلب و اعتدال گرا در تهران خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، "الهام فخاری" ضمن اعلام اتمام مذاکرات برای رسیدن به لیست واحد در اصلاح طلبان گفت: در جلسات فشرده شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان که با حضور احزاب اصلاح طلب و اعتدال گرا بر گزار شد، لیست نهایی به دست آمد و انشالله فردا لیست حوزه تهران ری شمیرانات منتشر خواهد شد.
رییس روابط عمومی شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان افزود: نتیجه گیری در مورد لیست تهران با توجه به ضرورت ها و اقتضائاتی که ناشی از اعلام بررسی صلاحیت ها، رایزنی برای ایجاد وحدت راهبردی و افزایش احتمال موفقیت لیست هستند، به طول انجامیده بود. با این همه مهم ترین هدف، ارائه لیست مناسب و ممکن برای تحقق مجلسی در مسیر توسعه و تعالی و پیشگیری از هزینه های اجتماعی سیاسی، امنیتی و اقتصادی است.

. انتهای پیام /*