شهرداری اراک با پیروزی 83 - 68 مقابل دانشگاه آزاد گام بلندی برای صعود در پلیآف لیگ برتر بسکتبال برداشت. در هفته بیست و هفتم دور مقدماتی لیگ برتر بسکتبال، دیروز تیمهای شهرداری اراک و دانشگاه آزاد تهران مقابل هم به میدان رفتند.
در این بازی که در اراک برگزار شد و جدال تیمهای چهارم و پنجم جدول بود، شاگردان محمد کسایی پور توانستند کوارتر اول را 25 - 13 مقابل دانشگاه آزاد پیروز شوند. در کوارتر دوم دانشگاه آزاد بازی بهتری را به نمایش گذاشت و توانست به پیروزی 24 - 16 برسد. در کوارتر سوم امتیازهای دو تیم برابر پیش رفت و تابلوی نتایج عدد 17 را برای هر دو تیم ثبت کرد اما در کوارتر چهارم اراکیها با استفاده از شرایط میزبانی بازی را توفانی آغاز کردند و در همان دقایق ابتدایی 13 - 5 پیش افتادند. آنها در نهایت این کوارتر را 26 - 13 بردند تا در نهایت 83 - 68 برنده بازی لقب بگیرند.
شهرداری اراک با این برد در طول سه مرحله اول لیگ 3- صفر از حریفش پیش افتاد و با توجه به اینکه در مرحله پلیآف نیز باید با دانشگاه آزاد بازی کند در صورت کسب یک برد در آن مرحله به جمع 4 تیم برتر راه خواهد یافت.
پیروزی سرنوشتساز شهرداری اراک مقابل دانشگاه آزاد
صاحبخبر -