شناسهٔ خبر: 11057182 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

گزاش تمرین استقلال

استقلالی‌ها به دنبال فیلم درگیری‌ کرار/ بازگشت حیدری و توصیه‌های مظلومی به بازیکنان

آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال با حضور خسرو حیدری در ورزشگاه آزادی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار مقابل نفت تهران از ساعت 15 در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی و پشت درهای بسته برگزار شد.

در تمرین امروز علیرضا رمضانی و محمد نوازی غایب بودند، اما خسرو حیدری به تمرینات آبی‌پوشان بازگشت. این بازیکن اگرچه در تمرین امروز استقلال شرکت کرد، اما قطعاً به دیدار فردا مقابل نفت تهران نخواهد رسید.

* قبل از شروع تمرین، پرویز مظلومی بازیکنان تیم استقلال را جمع کرد و با آنها به گفت‌وگو پرداخت. وی با استقلالی‌ها گفت فردا حتماً سه امتیاز را می‌خواهیم و حتی مساوی هم به درد ما نمی‌خورد، پس باید تلاش کنیم تا دوباره مردم را به ورزشگاه‌ها بکشانیم.

* در حاشیه تمرین امروز، خسرو حیدری برای دقایقی با سرمربی استقلال گفت‌وگو کرد و وضعیت خودش را به اطلاع او رساند.

* تمرین امروز با گرم کردن آغاز شد، سپس بازیکنان فوتبال تحت فشار انجام دادند و در بخش پایانی، فوتبال درون‌تیمی صورت گرفت، ضمن آنکه امروز دروازه‌بانان تیم استقلال در قالب کار گروهی حضور داشتند و به صورت جداگانه تمرین نکردند.

* کتک‌کاری جاسم کرار در لیگ عراق نیز یکی از مباحثی بود که کادر فنی تیم استقلال و بازیکنان در مورد آن سؤال می‌کردند و به دنبال فیلم این درگیری بودند.

* بازیکنان تیم استقلال بعد از پایان تمرین راهی هتل المپیک شده تا اردوی پیش از مسابقه را برگزار کنند. 

دیدار تیم‌های نفت تهران و استقلال ساعت 17 و 10 دقیقه فردا در ورزشگاه تختی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/7UFQEY