شناسهٔ خبر: 11043338 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

سه داوطلب در چهارمحال و بختیاری برای مجلس خبرگان رهبری رقابت می کنند

استان‌ها > چهارمحال و بختیاری - رئیس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: شمار داوطلببان رقابت در پنجمین دوره خبرگان رهبری در این استان به سه نفر رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ، خدابخش مرادي تأكيد كرد: پيش از اين صلاحيت عليرضا اسلاميان فرزند عبدالحسين و رضا مختاري اسفيدواجاني فرزند امير، براي رقابت در انتخابات خبرگان رهبري در چهارمحال و بختياري تأييد شده بود.

وي افزود: اكنون صلاحيت يك داوطلب ديگر تأييد و به مجموع داوطلبان اين دوره از انتخابات خبرگان رهبري در چهارمحال و بختياري افزوده شده است.

مرادي تصريح كرد: محمدعلي خزاييلي فرزند عبدالله از چهارمحال و بختياري ديگر داوطلب رقابت در پنجمين دوره انتخابات خبرگان رهبري است.

گفتني است، پنجمين دوره انتخابات خبرگان رهبري و دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي هفتم اسفند سال جاري به طور همزمان در سراسر كشور برگزار مي شود.