سیوچهارمین جشنواره فیلم فجر هم با برگزاری مراسم اختتامیه در شامگاه ۲۲ بهمن به ایستگاه پایانی رسید تا صاحبان سیمرغهای این دوره از جشنواره هم مشخص شوند. دراینمیان، فیلم «ابد و یک روز» با ۹ سیمرغ و «ایستاده در غبار» با چهار سیمرغ از شگفتیسازان این دوره از جشنواره بودند.
بهترین کارگردانی: سیمرغ بلورین این بخش به سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز» اهدا شد.
بهترین بازیگر نقش اول زن: سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن به پریناز ایزدیار برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.
بهترین بازیگر نقش اول مرد: سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به پرویز پرستویی برای بازی در فیلم «بادیگارد» اهدا شد.
بهترین بازیگر نقش مکمل زن: سیمرغ بلورین این بخش به شبنم مقدمی برای بازی در فیلمهای «نفس» و «زاپاس» اهدا شد.
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: سیمرغ بلورین این بخش به نوید محمدزاده برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» اهدا شد.
بهترین فیلمنامه: سیمرغ بلورین این بخش به سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.
بهترین فیلم: سیمرغ بلورین این بخش به حبیب والینژاد برای فیلم «ایستاده در غبار» اهدا شد.
همچنین جایزه ویژه هیأت داوران به هومن سیدی برای فیلم «خشم و هیاهو» رسید و نرگس آبیار نیز برای فیلم «نفس» سیمرغ بهترین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد و این جایزه را از وزیر ارشاد دریافت کرد.
در بخش آرای مردمی نیز فیلم «ابد و یک روز» توانست بهترین فیلم از نگاه مردم شود.
در بخش هنر و تجربه هم جایزه بهترین فیلم به «نیمرخها»ی زندهیاد ایرج کریمی رسید و علی حضرتی تهیهکننده این فیلم پس از دریافت جایزه از مادر ایرج کریمی خواست تا روی سن بیاید و این جایزه را دریافت کند.
بیشتر سیمرغها بر شانه کارگردان جوان
شب «ابد و یک روز»
صاحبخبر -