شناسهٔ خبر: 11040586 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

بارسا همچنان شکست ناپذیر

انریکه رکورد گواردیولا را شکست

اسپورت- لوییس انریکه می‌گوید، دلیل اینکه در بازی برگشت با والنسیا در جام حذفی کنار زمین نرفته و دستیارش، خوان کارلوس اونسوئه، در منطقه فنی ایستاده و با بازیکنان حرف زده، این است که به گلویش استراحت داده است:«به خاطر وضعیتی بود که صدای من دارد. نمی‌توانم هر 3 روز یک بار داد بزنم.»

صاحب‌خبر -



رکورد شکست‌ناپذیری پپ گواردیولا روی نیمکت بارسلونا توسط مربی حال حاضر این تیم، لوییس انریکه بهبود بخشیده شد. با تساوی یک-یک بارسا در زمین والنسیا در دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا که به صعود یک-8 آبی‌اناری‌پوشان به فینال انجامید، برنده سه‌گانه فصل قبل 29 بازی متوالی نباخته و از رکورد 28 بازی فصل 2011-2010 عبور کرد. در این بازی، تیم دوم بارسا با گل دقیقه 84 ویلفرید کاپتوم 19 ساله از شکست گریخت. بارسلونا آخرین بار 11 مهر در زمین سویا شکست خورده و در این 29 بازی 23 برد و 6 تساوی در رقابت‌های مختلف به ثبت رسانده.
در این دوره 130 روزه، بارسلونا 87 گل زده و 15 گل خورده و لوییس سوارس با زدن 30 گل، لیونل مسی با 18 و نیمار با 17 گل 75 درصد‌ گل‌های این تیم را به ثمر رسانده‌اند. تیم گواردیولا 85 گل زده و 14 گل خورده بود و هر دو تیم توانستند 10 برد پیاپی به دست آورند.
لوییس انریکه که تیمش رکورد پنج‌ساله گواردیولا را شکسته، گفت:«این رکوردها فقط مشتی عدد و رقم هستند. بگذارید ببینیم این اعداد به اندازه کافی برای جام‌ بردن خوب هستند.»
بارسلونا در این بازی علاوه بر مثلث MSN، دنی آلوز، جرارد پیکه، خاویر ماسچرانو، خوردی آلبا، سرخیو بوسکتس، آندرس اینیستا و آردا توران را در ترکیب نداشت. انریکه تصمیم گرفته بود این بازیکنان را برای دیدار حساس فرداشب مقابل تیم سابق خود، سلتاویگو، حفظ کند. بارسا در بازی رفت یک-4 به سلتا باخت. این مربی همچنین سیستم بازی تیمش را از 3-3-4 معمول به 2-5-3 تغییر داد.