شناسهٔ خبر: 11040527 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

جهانگیری: برنامه های صنعت نفت با جدیت تدوین و پیگیری می شود

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به دستور جلسه قبلی این ستاد اظهار داشت: برنامه‌ ملی وزارت نفت و طرح ها و پروژه های مرتبط با آن از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید به عنوان یک موضوع اصلی در دستور کار دولت قرار گیرد.

وی صنعت نفت را یکی از بخش های پراهمیت در اقتصاد کشور دانست و افزود: افکار عمومی هم نسبت به موضوع نفت و گاز حساسیت ویژه ای دارند و لازم است برنامه های مرتبط با صنعت نفت با جدیت تدوین و پیگیری شود.

معاون اول رئیس جمهوری طرح ها و پروژه های تدوین شده در برنامه ملی توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز را مثبت و قابل دفاع توصیف کرد و گفت: برنامه تدوین شده، برنامه ای دقیق و عملیاتی است؛ چرا که افق روشنی را برای آینده صنعت نفت کشور پیش روی دولت قرار می دهد.وی همچنین با اشاره به برخی انتقادها نسبت به قراردادهای نفتی، جمع بندی کرد که کارگروهی با عضویت وزارت اموراقتصادی و دارایی، وزارت نفت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بانک مرکزی و برخی اعضای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل شود و پس از اینکه در این کارگروه سخنان منتقدین و کسانی که درباره قراردادهای نفتی حرفی برای گفتن دارند، شنیده شد، نتایج آن در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مطرح شود.

در این جلسه پیشنهادات تدوین شده توسط دبیرخانه ستاد برای افزوده شدن برنامه ملی سیاست های پولی و ارزی به برنامه های ملی یازده گانه اقتصاد مقاومتی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر، این برنامه ملی تحت همین عنوان به تصویب رسید.