شناسهٔ خبر: 11040367 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

داستان دروازه‌بان‌های غایب مقابل استقلال اهواز

بعد از رحمتی و مظاهری نوبت بیرانوند است؟

صاحب‌خبر -

ارسام پورحسینی
استقلال اهواز بعد از تساوی مقابل ملوان در انزلی، نشان داد که با انگیزه بالایی به لیگ برگشته و قصد دارد برای ماندن در لیگ برتر تلاش کند. مساله‌ای که خیلی سخت است اما ظاهرا آبی‌های اهوازی به آن امید زیادی دارند. جالب اینکه این امید و انگیزه، برایشان خوش‌شانسی هم آورده. بعد از اینکه استقلال اهواز مقابل ملوان به تساوی رسید و توانست یک امتیاز از این تیم باتجربه در انزلی کسب کند، باید خودش را آماده بازی با تیم صدرنشین یعنی استقلال تهران می‌کرد. آن هم در ورزشگاه آزادی. استقلالی‌های اهواز برای این بازی استرس زیادی داشتند که یکسری خوش‌شانسی به سراغ آنها آمد. یکی از آنها محرومیت مهدی رحمتی بود. دروازه‌بانی که بدون شک استقلال، امتیازات زیادی را مدیون او است. به جز رحمتی بازیکنان دیگری هم از استقلال، غایب بودند اما نبود این دروازه‌بان بیشتر به چشم آمد و در نهایت استقلال اهواز توانست در نبود او، با اعتماد به نفس بالاتری بازی کند و در نهایت یک امتیاز ارزشمند به دست بیاورد.
بعد از استقلال نوبت به ذوب آهن اصفهان رسید. نوبت به دیگر تیم مدعی قهرمانی. جالب اینکه استقلال اهواز برای این بازی هم یک خوش‌شانسی دیگر نصیبش شده و آن هم چیزی نیست جز غیبت محمدرشید مظاهری.
در واقع استقلال اهواز انگار بازی به بازی، دارد دروازه‌بان‌های خوب لیگ برتر را کنار می‌زند. جالب اینکه مظاهری هم محروم است و به این دلیل نمی‌تواند جلوی تیم آبی اهوازی بازی کند. جلوی تیم سابقش که روزهای خوبی را در آنجا سپری کرد. حالا باید دید استقلال اهواز در بازی مقابل ذوب آهن هم می‌تواند در نبود مظاهری امتیازی کسب کند یا نه. در نبود دروازه‌بانی که بعد از فرناندو خسوس بیشترین کلین‌شیت را در لیگ برتر دارد. اما بعد از ذوب آهن و مظاهری، نوبت به نفت تهران و علیرضا بیرانوند می‌رسد. بیرانوند در لیگ برتر هنوز یک کارت زرد هم نگرفته اما شاید خوش‌شانسی استقلال اهواز در این زمینه باعث شود، او هم بازی با تیم آبی اهوازی را از دست بدهد. نفت تهران قبل از استقلال اهواز باید با تیم آبی تهرانی بازی کند. باید دید این بازی چه سرنوشتی برای بیرانوند رقم می‌زند. او با کارت قرمز بازی با استقلال اهواز را از دست می‌دهد یا اینکه خوش‌شانسی تیم آبی اهوازی در زمینه محرومیت دروازه‌بان، بعد از بازی با ذوب آهن تمام می‌شود؟ باید منتظر ماند و دید آیا بعد از رحمتی و مظاهری، نوبت به بیرانوند می‌رسد یا نه.