شناسهٔ خبر: 11032367 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

سیمرغ سی و چهارم به مقصد رسید + فیلم

خبرگزاری میزان- سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر از ۱۲ بهمن با شرکت ۵۵ اثر در چهار بخش هنر و تجربه، مستند، نگاه نو و سودای سیمرغ و یک فیلم خارج از بخش مسابقه کار خود را آغاز کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه چند رسانه ای خبرگزاری میزان، برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم به فیلم «ابد و یک روز»  به تهیه کنندگی سعید ملکان رسید، سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را هم سعید روستایی برای کارگردانی فیلم  «ابد و یک روز»  دریافت کرد، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به پرویز پرستویی برای بازی در فیلم «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی  کیا رسید؛ پریناز ایزدیار برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد.

mp4
<div id="video-display-embed-code" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.mizanonline.ir/fa/news/play/embed/134144/363089?width=400&height=300"></script></div>

دانلود

همچنین شبنم مقدمی برای بازی در فیلم های «زاپاس» و «نفس» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد.
نوید محمد زاده برای بازی در فیلم  " ابد و یک روز " سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد.
سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برای فیلم «امکان مینا» و «دختر» به محمد رضا علیقلی رسید.