شناسهٔ خبر: 11029749 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

برگزاری سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال

خبرگزاری میزان- سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال همزمان با بیست و دوم بهمن در بوستان گفتگو، امروز آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال همزمان با بیست و دوم بهمن در بوستان گفتگو، از ساعت 14  امروز، آغاز به کار کرد.

گفتنی است سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی فردا به طور رسمی افتتاح می‌شود و تا 27 بهمن از ساعت 10 تا 20 در بوستان گفتگو برپاست.

همچنین این نمایشگاه در چهار بخش اصلی و پنج بخش جانبی برگزار می‌شود. بخش های اصلی این نمایشگاه شامل رسانه‌های برخط، بازی و پویانمایی، نشر دیجیتال و موبایل، فناوری اطلاعات و کلینیک ترک اعتیاد اینترنت است.

بخش های جانبی شامل زیارت مجازی، کارگاه‌ها و نشست‌ها، سواد فضای مجازی و کودک و نوجوان است.

امسال 30 درصد غرفه‌ها را شهرستانی ها به خود اختصاص داده اند و یکی از نقاط پررنگ سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی حضور رسانه های پرتعداد خبری و افزایش 100 غرفه و در مجموع حضور 500 غرفه است.


انتهای پیام/