شناسهٔ خبر: 11022290 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در راهپیمایی 22 بهمن امسال

نمایشی با عنوان «پشتیبانی ملت از ولایت» روی صحنه رفت

امروز مردم خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور در راهپیمایی 22 بهمن، نقش‌های اصلی نمایش پشتیبانی ملت از ولایت را ایفا و آن را در صفحه خاطرات حماسی سال 94 ثبت کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، امروز مردم خراسان جنوبی هم‌پای تمام ایرانیان سراسر دنیا، باری دیگر به استقلال رسیدن میهن خود را جشن گرفتند و در راهپیمایی، این سرافرازی را به گوش جهانیان رساندند.

عقربه‌های ساعت هنوز به 9:30 نرسیده بود که مردم همیشه در صحنه خراسان جنوبی در میعادگاه‌های مقرر جمع شده و منتظر آغاز راهپیمایی 22 بهمن بودند.

شور و نشاط آزادی در چهره همه شرکت‌کنندگان راهپیمایی 22 بهمن موج می‌زد؛ مردم از ساعات اولیه صبح امروز منتظر بودند تا باری دیگر استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی خود را در گوش زیاده خواهان عالم فریاد بزنند.

حضور افراد در ساعات اولیه راهپیمایی در بیرجند نشان از این بود که قرار است دوباره حماسه‌ای دیگر رقم بخورد؛ ملت سرافراز ایران با حضور پرشور خود به ندای ولی‌فقیه لبیک گفته و پا در رکاب ایشان گذاشتند.

راهپیمایی 22 بهمن امسال از میدان امام خمینی(ره) بیرجند آغاز شد و در مسیرهای میدان شهدا- میدان ابوذر- تقاطع شهید صیاد شیرازی و میدان قدس ادامه داشت.

پیر و جوان، زن و مرد امروز به صحنه راهپیمایی آمدند، برخی از مادران و شیرزنان این مرز و بوم نیز حتی در هوای سرد زمستانی با نوزادان خود به این مراسم آمده بودند.

حال و هوای انقلابی این روز با شور و نشاط انتخاباتی درهم آمیخته بود به طوری که حضور چشمگیر کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، حضور مجدد این ملت بزرگ را پای صندوق‌های رأی یادآور می‌شد؛ حماسه دیگری که برای رقم خوردن در انتظار است.

اما راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن امسال یک تفاوت بزرگ دیگر نیز با سال‌های گذشته داشت؛ مردم خراسان جنوبی هم‌صدا با ملت ایران با بغضی که در گلو داشتند کوبنده‌تر از همیشه فریاد مرگ بر آل‎سعود سر دادند و دشمنی‌ها و کینه عربستان با دنیای اسلام را یادآور شدند.

حضور حماسی مردم به شعارهای استکبارستیزی رنگ و جلوه خاصی داده بود به طوری که هر کدام از این شعارها انگار مفهوم و منظور خاصی را به مستکبران می‌داد.

مردم بیرجند از مسیرهای مختلف در میدان قدس جمع شدند و به استماع سخنرانی و قطعنامه راهپیمایی نشستند.

همچنین در پایان مراسم سرود 1357 نفری دانش‌آموزان پسر این شهرستان اجرا شد.

--------------------------------

گزارش از محبوبه قاسم‎زاده

--------------------------------

انتهای پیام/69035/و30/پو3002

با کلیک اینجا هم‌اکنون عضو شبکه «فارس خراسان جنوبی» در تلگرام شوید.

http://fna.ir/EEO49R

برچسب‌ها: