شناسهٔ خبر: 11020060 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فریاد لبیک یا خامنه‌ای در سراسر استان البرز طنین‌انداز شد/ مردم البرز با ولایت تجدید میثاق کردند

مردم ولایی و با بصیرت استان البرز امروز با حضور گسترده در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن بار دیگر با ولایت تجدید میثاق کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 22 بهمن و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن 57، امروز در سراسر کشور راهپیمایی پرشوری برگزار شد.

مردم بخش‌ها، شهرها و شهرستان‌های مختلف استان البرز نیز همراه با دیگر اقشار جامعه با حضور گسترده در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن بار دیگر با ولایت تجدید میثاق کردند.
امروز همزمان با سراسر کشور مردم 16 شهر و 6 شهرستان استان البرز فریاد لبیک یا خامنه‌ای سر داده و به جهانیان ثابت کردند که دست از پیروی از راه شهدا و امام شهیدان خمینی کبیر (ره) بر نمی‌دارند.
اکثر شعارهایی که امروز مردم استان البرز سر دادند، در حقیقت اثبات تجدید میثاق با ولایت بود و بیشترین شعارها فریاد "لبیک یا خامنه‌ای" است.
مردم شهرستان‌های کرج، اشتهارد، فردیس، ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان با حضور گسترده و ده‌ها هزار نفری خود بار دیگر نشان دادند که راه شهدا در ایران اسلامی با قاطعیت ادامه می‌یابد.
خانواده معظم شهدا و ایثارگران در استان البرز پیشاپیش راهپیمایان حضور داشتند. خانواده سرداران شهید آجرلو در کرج، خانواده سردار رشید سپاه اسلام اصل دهقان در نظرآباد و خانواده سرداران شهید نژاد فلاح در ساوجبلاغ امروز نیز با حضور تاثیرگذار خود در راهپیمایی به جهانیان ثابت کردند که این مردم پیرو راه شهدا و امام شهیدان (ره) هستند.
انتهای پیام/2302/ق20/د1000

http://fna.ir/BHQHTZ

برچسب‌ها: