به گزارش «نسیم آنلاین»، وی این سخنان را روز چهارشنبه در حالی بیان کرد که برخی از کشورهای عرب منطقه به تازگی آمادگی خود را برای اعزام نیروی زمینی به سوریه اعلام کردهاند.
در بیانیهای که در وب سایت نخست وزیر عراق منتشر شد آمده است وی در سفر به رم، پایتخت ایتالیا، «خواستار راه حل سیاسی برای بحران سوریه شد» و گفت اعزام نیروی زمینی منجر به «تشدید خطرناک» شرایط بد این کشور خواهد شد.
هفته پیش سرتیپ احمد العسیری، مشاور وزیر دفاع عربستان سعودی گفت اگر اعضای ائتلاف بینالمللی ضد داعش موافق باشند، این کشور آماده است نیروی زمینی به سوریه اعزام کند.
به گزارش پرس تی وی، عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان سعودی، نیز روز دوشنبه گفت، آمریکا از پیشنهاد ریاض برای اعزام نیروی زمینی به سوریه برای حمایت از حملات نیروهای ائتلاف و اقدام علیه گروه حکومت اسلامی، داعش، استقبال کرده است.
وی پس از دیدار با جان کری، وزیر خارجه آمریکا گفته بود هرگونه عملیات با هدایت آمریکا خواهد بود، ولی عربستان نقش رهبری این نیروهای را به عهده خواهد داشت.
جبیر افزود: «دولت ایالات متحده از آمادگی پادشاهی سعودی برای اعزام نیروهای ویژه به سوریه حمایت کرده و آن را مثبت میداند و اکنون ائتلاف بین المللی باید برای تحقق آن تصمیم بگیرد.»
علاوه بر عربستان، امارات و بحرین هم آمادگی خود را برای اعزام نیروی زمینی به سوریه اعلام کردهاند.
∎