به گزارش ایرنا، بهروز شعیبی بامداد پنجشنبه در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی سیانور در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: خوشحالم در زمان وزیری این فیلم را ساختم که هر چه درباره تاریخ رخ دادن داستان فیلم مطالعه می کردیم، به نام وی بر می خوردیم.
وی با اشاره به قرار نداشتن عوامل سیانور در بین نامزدهای بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر، گفت: شاید اگر فیلم در بخش های مختلف نامزد می شد امروز از تقدیم کردن فیلم به وزیر ارشاد برداشت های دیگری می کردند اما خوشحالم داوران جشنواره کاری کردند هیچ شبهه ای در این زمینه به وجود نیاید.
شعیبی درباره نامزد نشدن فیلم برای کسب جوایز جشنواره گفت: جشنواره فیلم فجر تبدیل به یک تخم مرغ شانسی شده که معلوم نیست چه چیزی از آن بیرون می آید و همه چیز به سلیقه داوران بستگی دارد. کم تجربه ام و قطعا کسب سیمرغ برایم مهم است اما امروز از نامزد نشدن فیلم ناراحت نیستم زیرا در دو روز اخیر واکنش های مثبت مخاطبان فیلم را دیده ام.
وی درباره انتخاب سوژه فیلم گفت: اتفاقی که فیلم درباره آن ساخته شده مقطعی مهم اما مغفول مانده از تاریخ ایران است که تلویزیون نیز چندان به آن نپرداخته است. باید بدانیم افراد و اتفاقات دیگری هم در جریان پیروزی انقلاب نقش داشته اند که باید به آنها توجه شود.
کارگردان فیلم سینمایی سیانور ادامه داد: نسل من باید از احتیاط بی مورد، سود جویی و ریاکاری دوری کند و به سمت بیان مسائلی برود که مردم از آن آگاه شوند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا ژانر فیلم های شما با هم متفاوت است؟ گفت: در سنی نیستم که صاحب یک ژانر و مدل فیلم سازی خاص باشم زیرا این مسئله راه تجربه کردن را بر من می بندد.
سید محمود رضوی تهیه کننده این اثر سینمایی نیز گفت: شاید این سوال برای دیگران پیش بیاید که چه نیازی بود درباره اتفاقی که 40 سال پیش رخ داده فیلم بسازیم اما در این فیلم مسائلی وجود دارد که امروز نیز باید به آنها توجه کنیم و می توان از برخی از آنها برداشت هایی به روز داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا علت نامزد نشدن سیانور در هیچکدام از بخش های جشنواره نرسیدن آن به مرحله داوری بود؟ گفت: فیلم به داوری رسید و هیات داوران نیز آن را تماشا کرد. هیچ سینماگری در ایران نیست که بگوید جشنواره برایش بی اهمیت است زیرا جشنواره فجر جشن سینمای ایران و آغاز سال جدید این سینماست. وقتی وارد جشنواره ای می شویم باید قواعد آن را بپذیریم اما زمانی که نام اعضای هیات داوران را شنیدم به شعیبی گفتم از این جمع حتی یک نامزدی هم برای ما بیرون نمی آید.
وی با اشاره به اینکه برخی دوستانش می گویند چرا به نامزد نشدن فیلم برای کسب سیمرغ های بلورین اعتراض شدیدتری نمی کنید؟ گفت: اعتراض ما در همین حد است. فیلم خیابان های آرام چندین سال است که در توقیف به سر می برد اما در این مدت از دیوار صدا در آمد و از من نه.
مسعود احمدیان نویسنده فیلم نامه سیانور نیز در این نشست نقد و بررسی گفت: با احترام به تمام چریک هایی که با عقاید پاک برای رسیدن به آزادی تلاش کردند امیدوارم آیندگان برای گرامیداشت راه آنان هیچگاه دست به اسلحه و بدتر از آن سیانور نبرند. فیلم سیانور چیزی نمی خواهد بگوید جز اینکه نگذارید کسی به جای شما تصمیم گیری کند. فیلم سینمایی سیانور جدیدترین ساخته بهروز شعیبی در دهمین روز از جشنواره فیلم فجر در کاخ جشنواره برای اهالی رسانه به نمایش درآمد.
این فیلم یک عاشقانه پلیسی است که به تصفیه نیروهای مسلمانی چون مجید شریف واقفی و مرتضی صمدیه لباف از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) می پردازد.
سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر پنجشنبه 22 بهمن با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برندگان بخش های مختلف به کار خود پایان می دهد.
فراهنگ ** 2024 ** 1569
کارگردان فیلم سیانور این فیلم را به علی جنتی تقدیم کرد
تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی سیانور گفت: خوشحالم این فیلم در زمان وزارت علی جنتی ساخته شد و آن را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم می کنم.
صاحبخبر -