شناسهٔ خبر: 10997320 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لاوروف: آمریکا عاجز از حل بحران سوریه است

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: بدون روسیه آمریکا از حل بحران در سوریه و اوکراین ناتوان است.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون العالم وزیر امور خارجه روسیه گفت: واشنگتن کمک مسکو را برای حل بحران دو کشور سوریه و اوکراین خواستار شد.
لاوروف افزود :واشنگتن تلاش می کند مسکو را مسئول تحولات کنونی در سوریه بداند و در همین حال به سوی ما می شتابند و از ما برای حل بحران سوریه درخواست کمک و تضمین برقراری آتش بس می کنند. بدون تردید آمریکا و غربی ها بدون ما نمی توانند بحران سوریه و اوکراین را حل و فصل کنند و بعد از آن که از نتیجه سیاست های خود مایوس شدند اکنون کمک ما را خواستارند.
لاوروف: آمریکا عاجز از حل بحران سوریه است























 ازسوی دیگر دمیتری پسکوف سخنگوی مطبوعاتی ولادمیر پوتین گفت: اظهارات رجب طیب اردوغان  مبنی بر این که روسیه بخشی از خاک سوریه را اشغال کرده است از لحاظ قانونی و بین المللی نادرست و سخیف است و روسیه به درخواست سوریه در این کشور فعالیت می کند.