شناسهٔ خبر: 10984389 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

شهر الرمادی به طور کامل آزاد شد

خبرگزاری میزان- شبکه اسکای نیوز گزارش داد که نیروهای عراقی آزادسازی کامل شهر الرمادی را اعلام کردند.

صاحب‌خبر -
شهر الرمادی به طور کامل آزاد شدبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان،شبکه اسکای نیوز در خبری فوری گزارش داد که نیروهای عراقی آزادسازی کامل شهر الرمادی مرکز استان الانبار را اعلام کردند.

در همین حال "علی داود" رئیس شورای شهر الخالدیه عراق در مصاحبه با السومریه نیوز گفت: با پاکسازی منطقه حصیبه در شرق الرمادی از وجود عناصر داعش مسیر ارتباطی 23 کیلومتری بین الخالدیه و شهر الرمادی بازگشایی شد.

وی افزود: نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم و پلیس الانبار با پشتیبانی نیروهای واکنش سریع توانستند منطقه حصیبه در شرق الرمادی را آزاد کرده و خسارات سنگینی بر پیکر تروریست ها وارد کنند.

نیروهای عراقی همچنین موفق شدند که مناطق السجاریه و جویبه را در شرق الرمادی آزاد کرده و مسیر الرمادی به بغداد را بازگشایی کنند.

فرماندهی این عملیات نیز در بیانیه ای اعلام کرد که امروز تمامی محورهای شهر الرمادی پاکسازی شدند.

یحیی زبیدی سخنگوی عملیات آزادسازی الرمادی گفت که در این عملیات ده ها نفر از عناصر داعش به هلاکت رسیدند.

انتهای پیام/