شناسهٔ خبر: 10972065 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

2 داوطلب انتخابات مجلس در شیراز درخواست انتقال به حوزه های دیگر دادند

شیراز- ایرنا- فرماندار شیراز گفت: دو داوطلب انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی که از حوزه انتخابیه این شهرستان نام نویسی کرده بودند، درخواست انتقال به حوزه های انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد و کازرون را به این فرمانداری ارائه کرده اند.

صاحب‌خبر -

حیدر عالیشوندی شامگاه یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امکان تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان انتخابات مجلس دهم که از شنبه 17 بهمن آغاز شده است تا پایان روز 21 بهمن 94 امکان پذیر است.
فرماندار شیراز گفت: داوطلبان تایید صلاحیت شده، فقط برای یک بار در مرحله اول انتخابات می توانند با مراجعه به ستاد انتخابات شهرستان شیراز و ارایه درخواست کتبی، برای تغییر حوزه انتخابیه خود اقدام کنند.
به گفته عالیشوندی، از 285 داوطلب ثبت نامی انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه شیراز، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات 46 تن از داوطلبان را تایید صلاحیت، 150 داوطلب با عدم احراز مواجه شدند و 74 داوطلب را رد صلاحیت کرد و سایر داوطلبان انصراف دادند.
بنا بر اعلام هادی پژوهش جهرمی رئیس ستاد انتخابات استان فارس، 90 نفر دیگر از داوطلبان در مرحله بررسی مجدد صلاحیت ها توسط شورای نگهبان از حوزه انتخابیه شیراز تایید صلاحیت شده اند.
در مجموع شمار داوطلبان تایید صلاحیت شده در حوزه انتخابیه شیراز به 136 نفر افزایش یافت که در این دور انتخابات در شیراز با داشتن چهار کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هر 34نفر برای کسب یک کرسی نیر با هم رقابت خواهند داشت .
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان جمعه هفتم اسفند 94 برگزار می شود.
2027/ 5054 /1876