شناسهٔ خبر: 10895700 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

پايگاه خبري بلومبرگ اعلام کرد:

پيش‌بيني رشد قيمت نفت در سال ????

صاحب‌خبر -

تحليلگران اقتصادي بر اين باور هستند که بهاي طلاي سياه در سه ماه پاياني سال‌جاري ميلادي تا 15 دلار در هر بشکه افزايش يابد.

به گزارش پايگاه خبري «بلومبرگ»، تحليلگران اقتصادي معتقد هستند که قيمت نفت خام آمريکا تا پايان سال 2016 ميلادي به 46 دلار در هر بشکه افزايش خواهد يافت، ضمن اينکه پيش‌بيني‌ها براي قيمت نفت درياي برنت رسيدن به بشکه اي 48 دلار است.

همچنين سازمان اطلاعات انرژي آمريکا پيش‌بيني کرده است که توليد نفت اين کشور در سال‌جاري ميلادي 62 هزار بشکه در روز کاهش پيدا کند، اين در حالي است که موسسه «گلمن ساچ» آمريکا در برآوردهاي خود اعلام کرده است با رسيدن قيمت جهاني نفت به کمترين رقم در 12 سال اخير، توليد نفت «شيل» آمريکا کاهش خواهد يافت.بر همين اساس، سازمان بين المللي انرژي اعلام کرده است، مجموع عرضه نفت غير اوپکي‌ها در سال جاري ميلادي 600 هزار بشکه در روز کاهش يابد که اين مي‌تواند به بهبود بهاي نفت منجر شود.

همچنين براساس پيش‌بيني‌ها انجام شده، انتظار کاهش 150 هزار بشکه‌اي توليد نفت روسيه در روز وجود دارد. قيمت جهاني نفت در بازار معالات آتي روز جمعه با روند افزايشي روبرو شد.

به گزارش مهر به نقل از رويترز، قيمت جهاني نفت در بازار معاملات آتي روز جمعه در منطقه آسيا روند صعوي به خود گرفت، اين در حالي است که به دليل آغاز سال جديد در بسياري از مناطق آسيا، نقدينگي در اين منطقه کاهش پيدا کرده است و انتظار مي‌رود که اين روند تا هفته آينده تداوم داشته باشد.در همين حال، قيمت نفت درياي برنت با 21 سنت افزايش به رقم 34 دلار و 67 سنت در هر بشکه رسيد، ضمن اينکه قيمت نفت وست تگزاس اينترميديت آمريکا با 17 سنت افزايش در برابر 31 دلار و 89 سنت به ازاي هر بشکه معامله شد.

همچنين از آغاز سال جديد ميلادي به ويژه اين هفته، بهاي طلاي سياه با نواسانات متعددي به دليل احتمال توافق توليدکنندگان نفت بر سر کاهش توليد، انتشار افزايش آمار ذخاير نفت آمريکا و احتمال کاهش ارزش دلار آمريکا روبرو شده است.

برچسب‌ها: