به گزارش هنرآنلاین به نقل از ایسنا، در آغاز این نشست که روز پنجشنبه 15 بهمن ماه در تالار سعدی کاخ جشنواره برگزار شد، حامد بهداد خطاب به خبرنگاران و عکاسان حاضر در جلسه گفت: نمیفهمم چرا شما عکاسان و خبرنگاران محترم حاضر میشوید این ساعت به نشست پرسش و پاسخ بیایید؟! برگزاری نشست در این ساعت از روز برای خبرنگاران و عکاسان مثل بردهداری است!
او خطاب به برگزارکنندگان جشنواره افزود: لطفاً دیگر در این ساعتها نشست نگذارید.
در تمام مدت زمان برگزاری این نشست حامد بهداد به آرامی با عکاسان گپ میزد و برایشان ژست میگرفت. او در طول نشست هم با دیگر عوامل فیلم شوخی میکرد. بعد از پایان نشست و هنگام گرفتن عکس یادگاری هم به عکاسان گفت: یک عکس ویژه برایتان دارم و پس از آن ژستهای بسیار طنزآمیزی مقابل دوربین عکاسان گرفت.
فیلم "هفت ماهگی" به کارگردانی هاتف علیمردانی شامگاه 14 بهمن ماه در کاخ جشنواره با حضور جمع زیادی از تماشاگران اکران شد. باران کوثری دیگر بازیگر این فیلم است.
