به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرلشکر بسیجی سیدحسن فیروزآبادی روز پنجشنبه در حاشیه آیین یادبود مرحوم امیر سرلشکر محمد سلیمی فرمانده سابق کل ارتش در جمع خبرنگاران افزود: سردار سلیمانی یکی از فرماندهان حضرت صاحب الزمان(عج) است که خداوند حافظ اوست و راه حاج قاسم راه امام حسین(ع) است. سردار سلیمانی پر زورتر از همیشه راه امام خامنه ای را همراه یاران امام خواهد پیمود.
وی از سردار سلیمانی به عنوان یک قهرمان دوران جنگ یاد کرد و ادامه داد: وی به عنوان یک رزمنده ساده وارد سپاه شد، به صورت بسیجی به جبهه رفت و در جبهه ساخته شد و به سرلشکری رسید.
وی گفت: سردار سلیمانی می داند که نیروهای خود را چگونه سازماندهی کند و بجنگد و در برابر سرسخت ترین دشمنان مانع ایجاد کند.
سرلشکر فیروزآبادی خاطر نشان کرد: وقتی داعش قصد منطقه کردستان عراق را کرد، منطقه کردستان در حالت حیرت فرو رفت اما حاج قاسم ظرف چند ساعت با نیروهای خود سد محکمی در برابر داعش ایجاد کرد.
وی گفت: آثار وجود فرماندهی حاج قاسم بگونه ای است که دشمنان نه از باب تشکر بلکه از باب ارزش گذاری او را مورد تقدیر قرار می دهند و بین رهبران دشمنان شخصیت بزرگی پیدا کرده است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: قاعدتا سردار سلیمانی دشمنان بزرگی دارد و حیله های بزرگی علیه او به کار می برند.
وی ادامه داد: از روزی که روزنامه لوموند راجع به سردار سلیمانی شروع به نوشتن کرد ما حس کردیم که صهیونیست ها و آمریکایی ها در حال حرکت کردن برای ضربه زدن به حاج قاسم هستند.
سرلشکر فیروزآبادی با بیان اینکه تعریف از او از طرف دشمنان معرفی او به عوامل شیطان است افزود: تهدیدها نیز برای آرامش دل خودشان است به خاطر شکست هایی که از حرکت های مردمی منطقه خورده اند.
مراسم یادبود امیر سرلشکر سلیمی روز پنجشنبه در مسجد امام خمینی(ه) واقع در ستاد کل ارتش در تهران برگزار شد.
فرمانده سابق کل ارتش پس از تحمل یک دوره بیماری، روز 10 بهمن ماه در سن 78 سالگی در تهران درگذشت.
تهرام/281//7244/ 6075
سرلشکر فیروزآبادی:
سردار سلیمانی محبوب همه جبهه ها است
تهران - ایرنا - رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سردار سلیمانی محبوب همه جبهه ها است، تصریح کرد: حاج قاسم بین ایرانی ها ، عراقی ها، افغان ها، سوری ها، یمنی ها و بقیه مردم انقلابی مسلمان محبوبیت دارد.
صاحبخبر -