شناسهٔ خبر: 10845866 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیونگ یانگ از پرتاب ماهواره منصرف شود

سخنگوی ریاست جمهوری کره جنوبی: کره شمالی اگر موشک دوربرد شلیک کند، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

صاحب‌خبر -
 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از خبرگزاری رویترز از سئول، پیونگ یانگ اعلام کرده است قصد دارد در فاصله هشتم تا بیست و پنجم فوریه (نوزدهم بهمن تا ششم اسفند) یک ماهواره به فضا بفرستد.
مقامات سئول اعلام کردند طرح پرتاب ماهواره در واقع شلیک یک موشک آزمایشی دور برد است و پیونگ‌یانگ در صورتی که این تهدید را به اجرا درآورد، «بهای سنگینی» خواهد پرداخت.
دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد: کره شمالی باید فورا از این طرح که نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است، صرف‌نظر کند.
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی افزود: اطلاع رسانی کره شمالی در مورد پرتاب یک موشک دور برد در شرایطی که در شورای امنیت درباره چهارمین آزمایش هسته‌ای این کشور بحث می‌شود، چالشی مستقیم برای جامعه بین الملل است.

ژاپن: کره شمالی از طرحش صرفنظر کند

شینزو آبه نخست وزیر ژاپن اعلام کرد طرح کره شمالی تهدیدی جدی برای امنیت این کشور است و از پیونگ یانگ خواست از این طرح صرف‌نظر کند.
گن ناکاتانی وزیر دفاع ژاپن به یگان‌های دفاع موشکی دستور داد هر موشک کره شمالی را که این کشور را تهدید کند، منهدم کنند.

آمریکا: سازمان ملل باید به سرعت پیامی قاطع به کره شمالی بفرستد

در پی اعلام قصد پیونگ یانگ برای پرتاب یک ماهواره، جان کربی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد سازمان ملل باید به سرعت پیامی قاطع به کره شمالی بفرستد.