شناسهٔ خبر: 10786125 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

جنایت هولناک بوکوحرام در نیجریه

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان به نقل از فارس، برخی شاهدان عینی خبر دادند که تروریست‌های بوکو حرام تعدادی کودک را در شمال شرق نیجریه زنده زنده سوزاندند.
 
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در گزارشی به نقل از شاهدان عینی از جنایت اعضای بوکو حرام در نیجریه خبر داد.
 
به گفته یک شاهد عینی، در حملات اخیر اعضای بوکوحرام به منطقه‌ای در شمال شرق نیجریه، تروریست‌ها تعدادی از افراد را که در بین آنها چندین کودک هم بودند، زنده زنده سوزاندند.
 
خبرها حاکی است که تروریست‌های بوکو حرام به روستای «دالوری» که در فاصله پنج کیلومتری شهر مایدوگوری دومین شهر بزرگ منطقه شمال شرقی نیجریه است، حمله کردند؛‌ حمله‌ای که 4 ساعت ادامه داشت.
 
شاهدان عینی همچنین خبر دادند که اجساد و بدن‌های سوخته شده بسیاری در روستایی که شب گذشته با حملات تروریست‌های بوکو حرام مواجه شد، دیده شده است.

برچسب‌ها: