شناسهٔ خبر: 10758701 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نمایندگان «اتحاد دموکراتیک کُرد» از نشست ژنو اخراج شدند

نماینده‌های حزب کُردی موسوم به «اتحاد دموکراتیک کُرد» در سوریه که برای مذاکرات عازم ژنو شدند امروز به خاطر فشار سازمان ملل متحد این شهر را ترک کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، نماینده‌های حزب کُردی موسوم به «اتحاد دموکراتیک کُرد» در سوریه که برای مذاکرات عازم ژنو شدند امروز این شهر را ترک کردند.

 

«خالد عیسی» نماینده حزب اتحاد دموکراتیک در اروپا اعلام کرد که سازمان ملل به این گروه گفته است که لازم نیست در این مذاکرات شرکت کنند.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه خبری «المیادین» تأکید کرد که پس از اخراج نمایندگان کُرد، نمایندگان «شورای دموکراتیک سوریه» نیز در گفت‌وگوهای ژنو شرکت نخواهند کرد.

 

عیسی با بیان این مطلب افزود: «پس از اخراج ما [از این مذاکرات] شروط بین‌المللی برای یافتن راهکار سیاسی در سوریه را ناکارآمد می‌دانیم».

 

نماینده حزب اتحاد دموکراتیک در اروپا همچنین تصریح کرد: «ما به آنچه از مذاکرات ژنو صادر می‌شود هیچ اهمیتی نمی‌دهیم و ملزم به اجرای آن نیستیم».