شناسهٔ خبر: 10749002 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

"نفس" با "شیار 143" خیلی فرق دارد

کارگردان فیلم «نفس» تاکید کرد: این فیلم سینمایی اثری متفاوت از «شیار 143» است و مخاطبانی که انتظار دارند راه «شیار 143» را در «نفس» رفته باشم، از دیدن این فیلم متعجب می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش  ایلنا، نرگس آبیار درباره آخرین مراحل انجام امور فنی این فیلم سینمایی گفت: آخرین مراحل آماده‌سازی فیلم سینمایی «نفس» درحال انجام است و هم اکنون در مرحله اصلاح رنگ قرار دارد و بعد از تکمیل مراحل میکس و صداگذاری طی دو روز آینده به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر تحویل داده می‌شود.

وی درباره فیلم‌های حاضر در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: با نگاه اجمالی به لیست آثار راه یافته به بخش‌های مختلف این دوره از جشنواره متوجه می‌شویم که با جشنواره‌ای متفاوت از جهت حضور نسل‌های مختلف فیلمسازان و طیف‌های متفاوت سینمایی مواجه هستیم.

کارگردان فیلم «نفس» تاکید کرد: من هم به عنوان کارگردان این فیلم سینمایی دوست دارم «نفس» هم در کنار سایر آثار حاضر در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر، به خوبی دیده شود.

آبیار درباره تفاوت عمده فیلم سینمایی «نفس» با فیلم «شیار 143» گفت: فیلم سینمایی «نفس» اثری متفاوت از فیلم «شیار 143» است و مخاطبانی که انتظار دارند راه «شیار 143» را در «نفس» رفته باشم، با دیدن این فیلم تعجب می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از دلایل متفاوت بودن این فیلم نسبت به دو فیلم دیگری که ساخته‌ام این است که در ساخت فیلم‌های سینمایی به تفاوت قائل هستم و این تفاوت کاملاً غریزی است. به همین دلیل فیلم «نفس» از جهت فیلمنامه، کارگردانی و مضمون با «شیار 143» کاملاً متفاوت است.

این کارگردان سینمای ایران در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به این مطلب که فیلم سینمایی «نفس» درباره یک خانواده یزدی نیست، گفت: این تصور وجود دارد که فیلم «نفس» روایت یک خانواده یزدی است و مخاطب با این پیش فرض انتظار دارد همه کاراکترها لهجه یزدی داشته باشند.

آبیار تصریح کرد: اما این تصور درست نیست و تنها مادر خانواده که از دنیا رفته، یزدی است بنابراین داستان خانواده نوروزی در روستاهای اطراف کرج می‌گذرد و تنها یک سوم از فیلم در شهر یزد روایت می‌شود.

کارگردان فیلم سینمایی «نفس» درباره آخرین مراحل آماده سازی این فیلم گفت: فیلم سینمایی «نفس» به مرحله اصلاح رنگ رسید و بعد از تکمیل مراحل میکس و صداگذاری طی دو روز آینده به دبیرخانه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده می‌شود.

نرگس آبیار پیش از فیلم «نفس»، فیلم‌هایی چون «اشیاء از آنچه در آیینه می‌بینید به شما نزدیک‌ترند» و «شیار 143» را کارگردانی کرده است. همچنین شرکت سینمایی نورتابان، ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی تهیه‌کنندگان این فیلم سینمایی هستند.