شناسهٔ خبر: 10743033 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -


بانوی المپیکی ایران، طلایی شد
در ادامه رقابت‌های قهرمانی آسیا که در هند در حال برگزاری است نجمه خدمتی بانوی المپیکی ایران با حضور در فینال رشته تفنگ ۱۰ متر بانوان توانست در رقابتی نزدیک با تیرانداز هندی در جایگاه اول آسیا قرار گیرد و مدال طلا را از آن خود کند.



ایران پنجم آسیا شد و امیدوار به جهانی‌شدن
تیم ملی هندبال کشورمان در آخرین دیدار خود درمسابقات هندبال قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی 2017 فرانسه برابر کره جنوبی 29 بر 28 به برتری رسید و در جایگاه پنجم قرار گرفت. هنوز تکلیف تیم پنجم آسیا برای حضور در مسابقات جهانی مشخص نشده است و کنفدراسیون هندبال آسیا با ارسال نامه به فدراسیون جهانی، در انتظار مشخص شدن تعداد نهایی سهمیه‌های قاره آسیا است.



ولاسکو: توافق برجام را تبریک می‌گویم
خولیو ولاسکو، سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران که هم اکنون هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده دارد، در نامه‌ای به فدراسیون والیبال ایران، توافق برجام را به مردم ایران تبریک گفت. وی با ذکر این جمله که «بسیار خوشحالم از اینکه با لوزانو و سیچلو به عنوان سرمربی و مربی تیم ملی والیبال قرارداد همکاری امضا کردید»، افزود: برای توافق سیاسی و اقتصادی برجام نیز به شما تبریک می‌گویم. واقعاً از صمیم قلب برای مردم ایران خوشحالم. از اینکه برای لیگ جهانی به آرژانتین خواهید آمد، خیلی خوشحالم.



شهرداری گرگان، تنها میهمان پیروز
هفته بیست و سوم لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های ایران پنجشنبه برگزار شد و  در دربی حساس تهران، تیم شیمیدر موفق شد با نتیجه 68 بر 61، دانشگاه آزاد را شکست دهد. برای تیم شیمیدر، اوشین ساهاکیان با 8 امتیاز، 13 ریباند و یک پاس گل و اروی توره، بازیکن فرانسوی این تیم با 18 امتیاز و 10 ریباند، مؤثرترین بازیکنان شیمیدر بودند. روزبه ارغوان هم با 16 امتیاز و 10 ریباند، مؤثرترین بازیکن دانشگاه آزاد بود. در سایر دیدارها، شهرداری گرگان با نتیجه 63 بر 46 میزبان خود نیروی زمینی را در تهران شکست داد. پتروشیمی بندر امام با نتیجه 86 بر 59 میهمان خود شهرداری تبریز را شکست داد. شهرداری اراک نیز 83 بر 69 ثامن مشهد را از پیش رو برداشت.